nova snaja Lepe Brene
Svet

November 22, 2023 09:00

By

Od cveća do poklona vrednih hiljade evra: Otkrivamo kakve poklone je za slavu dobila Lepa Brena (foto)

Slava Lepe Brene u društvu najbližih prijatelja

Folk diva Lepa Brena juče je proslavila Aranđelovdan. I dok je svečani, slavski ručak bio rezervisan za porodicu, na večeri je ugostila prijatelje i saradnike. Slava Lepe Brene nije mogla da prođe bez brojnih poznatih ličnosti, a njih su na kapiji dočekivali Filip i Viktor.

Slava Lepe Brene

Iako su na njihovoj krsnoj slavi bili brojni prijatelji i članovi familije, za porodicu Živojinović najznačajniji gost bio je srspki patrijarh Porfirije, koji je uveličao i slavu porodice Đoković.

Slava Lepe Brene svet tabloid svet portal svet

Instagram

 

Slava Lepe Brene nije prošla bez poklona

Ksenija i Saša Milošević Mare, Žika Jakšić, Melina Džinović, Snežana i Dragan Stojković i Bane Obradović samo su neki od pevačicinih prijatelja koji su uveličali slavlje Živojinovića.

Pročitajte Aranđelovdan kod Brene ne može da prođe bez sarme – Otkrivamo vam najbolji recept za ovaj specijalitet 

Svi oni su, kao što to red nalaže, u ruci nosili poklone. I dok su neki stigli samo sa cvećem bilo je i onih koji su se za slavu Živojinovića dobrano potrošili.

Slava Lepe Brene

Među njima su Snežana i Piksi, selektor srpske fudbalske reprezentacije. Oni su pored poklona koji je bio u kesi, za Bobu doneli piće vredno 1000 evra. U pitanju je, tekila stara devet godina.

Slava Lepe Brene svet portal svet tabloid svet

Sa skupocenim pićem stigao je i Bane Obradović, a, šta su doneli ostali gosti možete da pogledate u galeriji ispod teksta.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES