Želja Lepe Brene svet portal svet
Svet

November 9, 2023 10:28

By

Lepa Brena promovisala novi brend: Među poznatima u publici i Bobina bivša supruga (foto)

Bivša supruga Bobe Živojinovića podržala Brenu

Folk diva Lepa Brena sinoć je u jednom prestoničkom hotelu promovisala svoju novu modnu liniju pod nazivom “Lady B”. Kao što se i očekivalo, promociju su podržale brojne javne ličnosti, a među njima se našla i Zorica Nakić, bivša supruga Bobe Živojinovića koja je u odličnim odnosima sa Brenom.

Bivša supruga Bobe Živojinovića svet portal svet tabloid svet

Ata images

Jovana Joksimović, Melina Džinović i Tamara Vučić samo su neke od poznatih dama koje su pevačice pružile podršku u novom poslovnom poduhvatu.

Pročitajte Karleuša se obratila Breni za pomoć, njena reakcija prema Jeleni je ponižavajuća – Spasila sam vas od propasti

S obzirom na to da su “Brenine čarape” već odavno postale neizostavne u oramru svake dame koja želi kvalitet i udobnost, pevačica je odlučila da publici sada predstavi nešto novo, a to su kupaći kostimi i veš.

Bivša supruga Bobe Živojinovića svet portal svet tabloid svet

Bivša supruga Bobe Živojinovića / Ata images

Breni je, kao i uvek, najveća podrška porodica, a sinoć su uz nju bili suprug, sin Viktor, kao i Aleksandra Prijović i Filip Živojinović. Aleksandrinim dolaskom folk diva je ujedno dobila i najbolju reklamu za svoj brend, s obzirom na to da je Prija došla u bodiju iz Brenine najnovije kolekcije.

Bivša supruga Bobe Živojinovića svet portal svet tabloid svet

Ata images

Stajling Lepe Brene, takođe, je privukao pažnju, jer je na leđima njenog sakoa pisalo “Be a Lady”, što u prevodu znači “budi dama”.

Više fotografija sa promocije možete pogledati u galeriji ispod teksta.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES