Objava Jelene Karleuše svet portal svet
Svet

November 2, 2023 11:45

By

Karleuša se obratila Breni za pomoć, njena reakcija prema Jeleni je ponižavajuća: Spasila sam vas od propasti…

Objava Jelene Karleuše o mržnji koju oseća godinama

Otkako je kročila na javnu scenu, Jelena Karleuša suočava se sa najtežim osudama a sve zbog svoje prirode i ogromne želje za uspehom. To-do lista koju je Karla sebi zacrtala još pre 30 godina ispunjena je do poslednje stavke, ali jedno se nikad nije promenilo – svojevrsni hejt koji ljudi osećaju prema njoj. Zato je objava Jelene Karleuša sve njene fanove navela da joj neprestano pružaju podršku…

Objava Jelene Karleuše

ATA images

Objava Jelene Karleuše od pre godinu dana svedoči o tome da se situacija ne menja

Pre skoro godinu dana, Jelena se oglasila na svom Instagram profilu i tom prilikom žestoko potkačila Sašu Popovića s kojim je i ove godine bila u sukobu oko sporne gledanosti. Naime, jedna od mnogobrojnih fan stranica sa njenim imenom objavila je post na koji je Jelena odmah odgovorila:

Objava Jelene Karleuše

Rajko Ristić-

Idi već jednom u Ameriku, ovde te ne zaslužujemo jer naš narod je previše zaostao, čast izuzecima, ali ovo je stvarno previše. Dosta je više slušanja laži o tebi.

Pročitajte Teški dani su ostavili brojne posledice – Ovo je zaista ona, Jelena Karleuša bez šminke, u potpuno drugačijem izdanju FOTO

Jednostavno Balkan nije za tebe – pisalo je u objavi, nakon koje se Karleuša odmah oglasila.

Objava Jelene Karleuše

Instagram Screenshot

Objava Jelene Karleuše o Saši ledi krv u žilama

– Pre puno godina, ovako nešto mi je rekao Saša Popović. To mu je bilo obrazloženje zašto neće da izda moj album “Slatka mala”.

Pročitajte Zvezda Granda više neće biti – Saša Popović gasi Grand? Ovo su razlozi

– To je bio momenat kada sam svuda bila zabranjena i niko nije hteo da izda taj album (sećam se jedne naslovne strane koja je glasila (“Karleušin album može da izda samo neki kućni savet“) – napisala je Jelena a potom dodala:

Objava Jelene Karleuše

Rajko Ristić

– Pitala sam njega i on mi je rekao da sam ja za Ameriku, a ne za Srbiju i da neće da me izda. Uz to mi je dodao da ja u Srbiji i nisam zvezda i da je za mene zvezda Dinča. Citiram šta mi je rekao – valjda je Dinča bio IN Saši. Išla sam tad na sastanak sa Brenom, imala je za mene 5 minuta, žurila je i rekla: “Ne možemo sada, možda sledeće godine“. Puno godina kasnije, spasila sam Zvezde Granda od propasti. Sve je to život – napisala je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Objava Jelene Karleuše godinu dana posle govori o istrajnosti

Godinu dana posle, nakon izlaska novog albuma ALPHA & OMEGA koji je srušio sve moguće standarde i postavio nivo nedostižnih vrhova, Jelena je ponovo digla glas protiv hejtera.

– Ova pesma, ovaj tekst, ovaj spot, ovi kostimi opisuju moju borbu, snagu, usamljenost. Ne, nije ovde poenta u “soku od moje p…e”, ovde je poenta u inatu, u istrajnosti kada je reč o borbi sa predrasudama, stereotipima, malogradjanštinom. Teško je biti vanzemaljac u svojoj zemlji, teško je biti drugačiji, govoriti i misliti drugačije, oblačiti se i pevati drugačije od onog na šta su svi navikli…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

– Teško je isplakati more suza noću a ujutru biti jači nego juče. Ali kada vidim odanost i vernost mojih fanova, njihovu zahvalnost, veru u mene, njihovu sreću i želju, meni odjednom ništa nije teško. Zbog njih sve loše pada u peti plan, jer jedan moj fan vredi kao 100.000 hejtera. Jedna lepa reč meni znači kao čitav Univerzum. Zahvalna sam🙏🏻Kad neko istetovira moje ime, lik ili tekst pesme, kad mi neko napiše da iz moje snage crpi inspiraciju da se bori i nastavi, ja znam da imam misiju da budem ALPHA i u životu i u poslu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images