Saopštenje Lepe Brene o prevari svet portal svet
Svet

March 27, 2024 13:00

By

Upozoravam vas, nikad se nisam lečila… Lepa Brena otvoreno o bolesti i ljudima koji su joj naneli štetu

Saopštenje Lepe Brene o prevari u koju je uvučena

Brena ponovo se našla na meti internet prevaranata koji su njen lik iskoristili za prodaju leka za dijabetes s kojim ona apsolutno ništa nema. Saopštenje Lepe Brene putem Instagrama otkrilo je o čemu se tačno radi…

Saopštenje Lepe Brene o prevari svet portal svet

Ata images

Saopštenje Lepe Brene o prevari – Nije prvi put 

Ovo nije prvi put da Brena svojim fanovima naglašava kako izvesne proizvode ne reklamira, uprkos tome što je uz njih plasirana njena fotografija.

Pročitajte Jovana Joksimović trudna – Blagoslov nakon odluke da neće imati više dece, ali postoji faktor rizika

Saopštenje Lepe Brene sadržalo je objašnjene gde se diva ogradila od cele priče, ali i ovim putem otkrila da će podneti sankcije, jer se ovo ne dešava prvi put.

Saopštenje Lepe Brene o prevari svet portal svet

Instagram Screenshot

Saopštenje Lepe Brene o prevari – O svemu obavestila javnost

– Želim da vas obavestim da se u javnosti reklamira preparat, odnosno kapsule, koji koriste moj lik, koristeći intervju koji im nikada nisam dala. Upozoravam vas da se njime nisam lečila i zbog toga ću podneti sve pravne sankcije – poručila je Brena.

Pročitajte Lepa Brena svoj najveći strah lečila suzama  – Ovaj muškarac otkrio je njene najdublje tajne

Inače, pored Brenine fotografije, na reklami koja je preplavila društvene mreže, nalazi i pevačicin izmišljeni intervju.

Saopštenje Lepe Brene o prevari svet portal svet

Ata images

– Svako ko pročita ovaj članak rešiće se dijabetesa u kratkom roku! Šećerna bolest više nije problem! Lepa Brena napokon izlečila šećer, pa je odlučila da podeli prirodnu metodu, javno i besplatno. Pročitaj – pisalo je na početku oglasa, a onda se nastavlja:

Saopštenje Lepe Brene o prevari svet portal svet

ATA images

– Želim da vam ispričam kako sam se sama izborila sa ovom bolešću. Odlučila sam da sve kažem iskreno, jer je tema veoma delikatna. Pre otprilike godinu dana, počeli su se pojavljivati prvi znaci bolesti. Pre nekoliko meseci bila sam kod doktora. Potvrdio je da imam dijabetes tip dva. Rekao mi je da hitno treba da ga lečim – piše, između ostalog, u lažnom intervjuu, a zatim navodna Brena objašnjava kako se izborila s dijabetesom i to uz pomoć jedne doktorke i određenog leka, te poziva sve da što pre kupe ovaj lek, kako bi i njima “pomogao” kao i njoj.

Pročitajte Isplivala slika koja dokazuje da su Lepa Brena i Lepa Lukić bile nerazdvojne, a evo zašto je sve puklo (foto)

Naravno, Brena je kao što smo i naveli gore u tekstu objasnila da sam ovim lekom i intervjuom nema nikakve veze.

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: Rajko Ristić