Brenina prva ljubav
Svet

February 15, 2024 18:15

By

Lepa Brena svoj najveći strah lečila suzama: Ovaj muškarac otkrio je njene najdublje tajne

Brenina prva ljubav bio je on, mnogo ju je voleo

Mirko Krlić bio je Brenina prva ljubav a bilo je trentaka kada je čak izneo i detalje veze sa čuvenom pevačicom. Njih dvoje su bili zajedno duži vremenski period a popularni muzičar otkrio je da je Brenu mnogo voleo ali da sudbina ipak nije bila na njihovoj strani.

Brenina prva ljubav

Foto: Rajko Ristić

Brenina prva ljubav – Ovako je Mirko pričao o legendarnoj divi 

– Još u toku prvih kontakata s Brenom, zapazio sam njenu veliku želju za stvaranje porodice. Žarko je želela da živi u porodičnom krugu, s decom, koju je oduvek obožavala.

Pročitajte Ljubav s Tonijem Bijelićem je – Veo misterije oko odnosa Nede Ukraden i muža Dragane Mirković 

– Nikada neću zaboraviti kako je umela da bude tužna kada je ostajala sama u hotelskoj sobi. Kad sam odlazio da je posetim, često sam je zaticao uplakanu – rekao je Krlić koji je potom oktrio da je Brena teško podnosila da bude sama:

Brenina prva ljubav

Foto: Screenshot Youtube

Brenina prva ljubav – Mirko otkrio jednu važnu stvar o pevačici

– Teško je podnosila usamljenost, jer majka i otac su joj bili u Brčkom, a ona ovde sama.

Pročitajte Nastradao je – Lepa Brena ostala bez voljenog muškarca, on je bio moja ljubav i najveća podrška

– Događalo se da je i po čitav sat plakala bez prestanka. I kada bih video da ne može da se smiri, govorio sam joj: “Breno, spremi se, putujemo za Brčko!” Na brzinu bi se spremila, seli bismo u moj crveni Fiat kupe, i za nešto više od sata brze vožnje bili bismo kod njenih u Bosni – ispričao je Krlić ranije za “Yugopapir” i “Sabor” pa dodao:

Brenina prva ljubav

Rajko Ristić

– Tek kada bi se našla u roditeljskom domu, Brenino bi se lice ozarilo. Tu bi jedno kraće vreme bila sa svojima, a posle bismo se opet vratili u Zrenjanin, gde je morala da peva, jer gosti su dolazili u Vojvodinu najviše zbog nje.

Pročitajte Lepa Brena priznala – Svašta nam se izdešavalo u braku, razdvojeni smo proveli poslednju godišnjicu

– Ja joj od srca čestitam, i ne žalim, a ono vreme koje smo proveli zajedno, to je bila naša mladost – kazao je prvi dečko Lepe Brene kraj kojeg je pevačica provela dugi niz godina a pričalo se da planiraju i da se venčaju.

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: Rajko Ristić