Karijera Lepe Brene
Svet

January 9, 2023 11:30

By

Lepa Brena priznala: Svašta nam se izdešavalo u braku, razdvojeni smo proveli poslednju godišnjicu

Brak Brene i Bobe odoleo svim iskušenjima

Folk diva Lepa Brena, već četiri decenije jedna je od najvećih balkanskih zvezda. A pored veoma uspešne karijere pevačica je izgradila i divnu porodicu i sačuvala brak koji traje trideset i jednu godinu. Kako sama priznaje, brak Brene i Bobe imao je uspone i padove, ali je opstao zahvaljujući ogromnoj ljubavi, razmevanju, poštovanju… O svemu tome pevačica je govorila za magazin Gloria.

Pročitajte: Zar se ovako oblači DIVA – Lepa Brena zbog gole haljine stavljena na stub srama, ovo je njen odgovor 

Ata images

– Bobu i mene u poslednje vreme često drugi podsećaju na godišnjice braka, što se uglavnom događa kada mnogo radimo. Tokom pandemije korone imali smo prilike da celu godinu većim delom provedemo zajedno, ali čim se stanje normalizovalo, vratili smo se obavezama i užurbanom tempu, kao što i ceo svet živi prebrzo. Boba je na dan godišnjice bio u Americi, ja na putu po regionu, pa smo se tek sutradan ujutru setili i jedno drugome čestitali. Zapravo, naša deca su nas podsetila i hvala im na tome. Naučili smo ih da postoje neki jubilarni, važni momenti kad treba da budemo na okupu i proslavimo ono što traje, jer sve što traje toliko dugo sigurno ima kvalitet.

Ljubav Brene i Bobe

Rajko Ristić

Brak Brene i Bobe nije idealan

Folk diva priznaje da je u njenom braku bilo uspona i padova, te da on nije idealan, ali da su ona i Boba prevazišli sve poteškoće.

– Nijedan brak nije idealan, takav ne postoji. Ali ako ljudi vole i poštuju jedno drugo, ako imaju tu tradiciju, jer se to i nasleđuje, odnosno uči u porodici, onda sve može da se prevaziđe. Pored ljubavi, ljudima je potrebno i poštovanje, a ono treba da se stekne i zasluži. Mi smo tokom 35 zajedničkih godina, od toga 31 u braku, imali razne situacije, svašta nam se izdešavalo, i lepo i ružno, i mislim da nas je to još više spojilo kao bračne partnere i prijatelje. Kao i našu decu, jer su ljubav, poverenje i snaga da se izdrže teški momenti u porodici nešto što zaista treba i znati i umeti. Kad bi postojala knjiga, neki pravilnik za brak, sigurna sam da bi bila među najčitanijima, ali je do sada, nažalost, niko nije napisao.

Pročitajte: Brak nije zatvor, shvatila sam to tek na kraju – Lepa Brena nikad iskrenije o svom najvećem hendikepu 

Rajko Ristić

Pevačica je otkrila da je odlazak sinova iz njihovog doma učvrstio njenu i Bobinu ljubav.

– Boba i ja sada zaista uživamo. Mnogo više smo posvećeni jedno drugom. Prosto, predivan je osećaj kada znate da ste sa nekim prošli dosta teških stvari koje su vas ojačale i dale vam snagu da ustanete i idete dalje. A lepi trenuci su nešto što zaleči sve te rane. Nas dvoje smo uvek voleli da radimo i stvaramo, da budemo primer i deci i okolini. Kada čovek nema posao, on ne poseduje socijalnu sigurnost i sve je drugačije. Mi gradimo sopstvene karijere, ali i nastojimo da imamo kvalitetno zajedničko vreme.

IZVOR: GLORIA

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES