Godišnjica braka Brene i Bobe
Svet

December 7, 2023 19:30

By

Bila je očarana njegovim šarmom, mišićima, krupnim očima: VHS kaseta sa privatnim snimkom Lepe Brene najtraženija

Godišnjica braka Brene i Bobe prošla emotivno

Danas se navršila godišnjica braka Brene i Bobe koji traje već tri decenije. Oni godinama žive u ljubavi i slozi iako je Brena često umela da kaže da nije uvek bilo savršeno. Nakon ovako velikog staža jedno je sigurno – ostariće zajedno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Godišnjica braka Brene i Bobe – Preko trideset godina čiste ljubavi 

Na današnji dan, 1991. godine Brena i Boba su venčali, a njihova svadba bila je jedna od najglamuroznijih u to vreme i privukla je veliku pažnju javnosti širom čitave bivše Jugoslavije.

Pročitajte Ništa nije kao što izgleda – Lepa Brena progovorila o prevari, nakon tri decenije braka sve izašlo na videlo

Lepa Brena je zbog ovog divnog povoda podelila na svom Instagram profilu dve fotografije sa venčanja. Na njima se vidi da je ljubav koja je tad bila velika, ali i ostala do današnjeg dana.

Godišnjica braka Brene i Bobe

Rajko Ristić

Godišnjica braka Brene i Bobe – Folk diva na njegov šarm pala na prvu 

Lepa Brena je u više navrata u javnosti govorila o fatalnoj emociji koju je osetila pri samom prvom susretu sa Živojinovićem, koji je tada bio mladi i perspektivni teniser.

Pročitajte Lepa Brena nije jedina – Boba bio u zagrljaju i ove poznate pevačice (foto)

Kako je sama godinama kasnije priznala – zaljubila se u njegovu sliku u novinama. Mišićav, sa krupnim očima, Boba je osvojio Brenino srce još pre prvog susreta prenosi N portal.

Godišnjica braka Brene i Bobe

Rajko Ristić

– Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi: “Sad ili nikad“. Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma „Hajde da se volimo“ u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić – pričala je Brena svojevremeno o prvom susretu sa Živojinovićem.

I to je bio tek početak bajke koja traje već trideset jednu godinu, plus četiri, koliko su se zabavljali pre odlaska kod matičara.

VHS kaseta sa snimkom Brenine i Bobine svadbe mesecima je bila najtraženija u video-klubovima – svi su želeli da vide “venčanje veka”.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić