Stan Andrije Miloševića svet portal svet
Svet

July 6, 2023 19:36

By

Žena Andrije Moševića pokazala pravo lice: Njegov rođeni brat ne želi više da krije istinu o porodičnim odnosima

Rođeni brat Andrije Miloševića je potpuno isti kao on

Porodica Andrije Miloševića oduvek se držala zajedno, pa čak i kad je počelo da ih deli stotine kilometara. Njihov odnos ostao je nepoljuljan i kad su dobili novog člana, snajku Đeđu, što baš i nije čest slučaj kada su balkanske porodice u pitanju.

Pročitajte Najlepši mladenci – Venčali se Andrija Milošević i Đeđa, uz njih samo odabrani ljudi 

Rođeni brat Andrije Miloševića

Ata images

Rođeni brat Andrije Miloševića čest je gost u beogradskom domu popularnog para. A, kako ga dočekuje snajka imali smo priliku da vidimo u poslednjem video snimku koji je Andrija podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Pročitajte Uslikani – Rastužiće vas snimak Andrije i Đeđe koji je preplavio internet, evo kakav je zaista njihov brak FOTO

Rođeni brat Andrije Miloševića

Instagram

Kako bi što bolje ugostili Velibora bilo je neophodno nabaviti namirnice, a kao i svaki put i ovoga puta za to je bio zadužen Andrija, piše Story.

Od Đeđe je dobio tačan spisak stvari koje je potrebno kupiti, sa čime se našalio snimivši akciju i postavivši potom snimak na Instagram.

Pročitajte Tek što su se venčali, Andrija i Aleksandra otkrili da ni bračne terapije nisu pomogle – Razvod je neminovan FOTO 

Rođeni brat Andrije Miloševića

Instagram printscreen

– Kad te žena pošalje sa spiskom – napisao je Andrija pa dodao da u prodavnici nije sam. I Andrijin brat takođe je krenuo u šoping. Dok je glumac snimao, on je sve vreme skakao iza njega pokušavajući da mu otme kadar, sa čime se Andrija takođe našalio.

– Ovaj iza mene što skače je moj rođeni burazer. Ne da kadar ni za živu glavu. Neviđeni lik – našalio se Andrija.

Pročitajte Andrija Milošević nikad emotivniji –  Evo koje dirljive reči je uputio sinu

Rođeni brat Andrije Miloševića

Instagram

Velibor Milošević diplomirani je ekonomista, koji se već nekoliko godina bavi produkcijom. Radi u pozorištu u Podgorici, a na nekoliko predstava je sarađivao i sa bratom sa kojim ima puno sličnosti.

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM