Potez Ace Lukasa
Svet

June 27, 2023 09:15

By

Aca Lukas ponovo provocira kolege, kralj se vratio: Ovo što je pevač priredio svojim kolegama slomiće i najtvrđa srca VIDEO

Potez Ace Lukasa sve je oduševio, kralj Budve se vratio na tron

Poznato je je da estradne zvezde leto provode na Crnogorskom primorju, većina uglavno radno. Jedan od najangažovanijih svakog leta definitivno je Aca Lukas, koji sa svojim Folk House bendom puni klubove do poslednjeg mesta.

Pročitajte Sve je počelo simptomima koje je nesvesno ignorisao – Aca Lukas se bori protiv teške bolesti

Potez Ace Lukasa

Lukas je, inače, jedan od retkih koji i pored najposećenijih koncerata retko u medijima u superlativu govori o istima. Aca se vodi onom Jokićevom parolom:

– To je samo moj posao, odradio sam ga najbolje što znam”, bez pompe.

Pročitajte Aca Lukas oduvao Štutgart – Gost mu je ostavio ozbiljan bakšiš na klavijaturi, pevačeva reakcija je sve iznenadila

Potez Ace Lukasa

Upravo iz tog razloga začudilo je, kako Lukasove kolege, tako i pratioce njegovog Instagram profila, kada je sinoć nakon nastupa u klubu Omnia napisao: “Kralj Budve se vratio…”.

Poznato je da u ovom gradu, tačnije u najpopularnijem klubu u tom gradu, Omnii, gostuju najzvučnija imena sa domaće muzičke scene, koje je Lukas očigledno hteo da “podseti” da prave žurke na Crnogorskom primorju počinju tek njegovim dolaskom.

Pročitajte Porodica ponovo na okupu – Ćerka Viktorija spojila Lukasa i Sonju, pevač potvrdio lepe vesti 

Potez Ace Lukasa

Osim što vredno radi, Aca obožava da peca na Adi Bojani, gde pre svakog nastupa isključi telefon, kako bi uživao u miru koji ovaj deo primorja pruža.

AUTOR: IRENA KLEIN

FOTO: N. Rosić