Zdravlje Ace Lukasa
Svet

February 2, 2023 20:00

By

Sve je počelo simptomima koje je nesvesno ignorisao: Aca Lukas se bori protiv teške bolesti

Zdravlje Ace Lukasa narušeno, evo šta bi moglo biti 

Iako se o tome mnogo ne govori, sve češće se među kolegama šuška da se Aca Lukas bori sa zdravstvenim problemima koje je navodno doneo noćni život. Uprkos svim spekulacijama, Aca izgleda odlično a evo šta bi mogao da bude navodni problem kod najpopularnijeg folkera.

Pročitajte: Aca Lukas u lošem stanju primljen u bolnicu

ATA images

– Lukasu, nažalost, dosadašnji način života polako uzima danak. Noćni rad, alkohol i drugi poroci nisu problem kad je čovek mlad i jak, ali sve to s godinama dođe na naplatu, telo sve pamti. Lukas kaže da se loših navika odavno oslobodio, ali u poslednje vreme baš mnogo radi, iscrpljuje organizam, a nije više u cvetu mladosti. Dva puta je ne tako davno bio u bolnici zbog stomačnih tegoba i bolova na koje se žalio u predelu stomaka. Dok nisu uradili ultrazvuk i neophodne analize, lekari nisu mogli da pretpostave da su nastali problemi s jetrom.

Pročitajte: Pevač se vratio staroj ljubavi – Aca Lukas i Danijela Vranić ponovo zajedno

ATA images

– On se u tom periodu mnogo zamarao, bio je malaksao, pa su ga doktori uputili da snimi i srce. I na ultrazvuku su se videle neke promene, pa mu je lekar prepisao terapiju i dao savete. Lukas ih se pridržavao kratak vremenski period. Čim oseti boljitak, on misli da je zdrav i batali sve. Nažalost, u poslednje vreme sve su učestalije tegobe. Nedavno je pola sata pred snimanje spota otkazao druženje sa medijima zbog lošeg zdravstvenog stanja – ispričao je izvor za naš SVET koji je istakao da je Lukas tada imao visoku temperaturu i da je najverovatnije bila obična viroza.

Acu Lukas ipak ništa ne može da spreči da radi posao koji voli ali da pored toga ipak malo pripazi na zdravlje.

Pročitajte: Aca Lukas oduvao Štutgart – Gost mu je ostavio ozbiljan bakšiš na klavijaturi, pevačeva reakcija je sve iznenadila

ATA images

Prisetite se koliko je folker bio neustrašiv pre 14 godina kada je zadobio prostrelnu ranu

Inače, pre 14 godina, baš u ovo vreme Aca je ranjen sa dva hica iz pištolja u natkolenicu, pa povremeno ima problem i sa tom nogom.

– Na njega je 3. ferbuara 2009. pucao muškarac sa fantomkom, ispred zgrade. Komšija je video krvavi trag do Lukasovog stana, ušao i zatekao ranjenog pevača. Pozvao je hitnu pomoć i tako su ga spasili da ne iskrvari. Rana je bila prostrelna i na sreću nije mu oštećena ni kost ni veliki krvni sudovi, pa je sve lepo sraslo, ali s vremena na vreme Lukas oseti bolove u toj nozi. U poređenju sa ostalim problemima ovo je benigno – zaključak je svakako da je Aca pdgovoran prema sebi zbog svojih nastupa i publike koja željno iščekuje njegovo pojavljivanje svuda širom Srbije i regiona.

NE PROPUSTITE DA KUPITE NAJNOVIJI BROJ ČASOPISA “SVET” 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images