Aca Lukas postao deda
Svet

December 8, 2022 20:00

By

Pevač se vratio staroj ljubavi: Aca Lukas i Danijela Vranić ponovo zajedno

Stara ljubav Ace Lukasa ponovo uz njega 

Danijela Vranić posle nekoliko godina medijske pauze vraća se na velika vrata jer poziv Ace Lukasa nije mogla da odbije. Reklo bi se da stara ljubav zaborava nema, pa je Danijela posle višegodišnje medijske ilegale pristala da sa Lukasom radi koncerte, kao u dobra stara vremena.

Pročitajte: Aca Lukas je umesto ljubavnici, poruku poslao ženi – Evo s kim je varao suprugu i šta je usledilo!

Aca Lukas u bolnici

Rajko Ristić

– Aca je davno planirao da pozove Danijelu, da ponovo rade jer zna kakav je dobar pevač bila, kakvu je atmosferu pravila. Ta ideja mu se dodatno podgrejala kada su počeli da rade na scenariju za film i seriju “Kafana na Balkanu”. Prisetio se svega. I umesto da stvara neko novo ime, vuklja nekog početnika sa sobom, pa možda sutradan bude nezadovoljan ili prevaren, on želi da Danijelu vrati na estradni tron – zaključuje naš izvor, piše naš novi SVET!

Pročitajte: Aca Lukas ponovo postaje deda – Lazar otkrio kog pola je beba i kako će se zvati

danijela vranić

Foto: Instagram

Aca je i u svojoj knjizi lepo pisao o Danijeli

– Pre trećeg braka sa Sonjom, koja je bila i ostala moja najveća ljubav, još dve žene zaslužuju da o njima nešto napišem. To su Ksenija Pajčin i Danijela Vranić, dve izuzetne žene. Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pevačica. Zašto nije uspela? Više je volela da sedi u kući i čeka da se nešto dogodi bez njenog učešća. A to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživela da uspeju mnogo lošije pevačice od nje – naveo je Lukas bio u knjizi “Ovo sam ja“, a sada očigledno želi da je trgne i vrati iz na mesto koje joj po njegovom mišljenju pripada.

Pročitajte: Za njom je ludeo i Novak Đoković – Danijela Vranić napustila sve, otišla na selo i bavi se poljoprivredom 

ATA images

Podsetimo, najveća frka podigla se oko nepoznatih detalja iz romanse sa Sonjom Vuksanović, a u delovima svog dela prisetio se i upoznavanja sa njom, ali i konačno priznao vezu sa Danijelom Vranić…

Danijela i Aca se nikada nisu oglašavali povodom navoda o svojoj romansi, a pevač je tada priznao da je ona bila jedna od žena koje su obeležile njegov život.

Pročitajte:  OVO je pevačica koja je nekada bila sa Acom Lukasom, veza se završila SKANDALOZNO

ćerka ace lukasa

Foto: Rajko Ristić

– Pre trećeg braka sa Sonjom, koja je bila i ostala moja najveća ljubav, još dve žene zaslužuju da o njima nešto napišem. To su Ksenija Pajčin i Danijela Vranić, dve izuzetne žene. Lepe, pametne, nežne, a pritom duboko nesrećne jer su ostale neostvarene i u poslu i u privatnom životu. Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pevačica. Zašto nije uspela? Više je volela da sedi u kući i čeka da se nešto dogodi bez njenog učešća. A to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživela da uspeju mnogo lošije pevačice od nje –  počeo je Lukas i otkrio da je upravo Sonja razlog njihovog raskida.

Aca Lukas

ATA Images

– Ne sećam se kako sam dobio broj Sonjinog telefona. Poslao sam joj poruku. Uoči po mnogo čemu kobnog susreta sa Sonjom u Budvi, bio sam s Danijelom Vranić u vezi pred pucanjem. Krenuli smo na rođendansku žurku u Budvu, ušli smo u avion, a iza nas su bile Sonja i drugarica. Nisam se javio da Danijelu ne bih izlagao neprijatnosti. Primetila je da tu ima nešto, pa je počela da ljubomoriše. Kad smo seli u taksi, bacila je sa sebe ogrlicu od 18.000 evra koju sam joj kupio. Rekao sam: ‘Ne treba mi’ i bacio sam kroz prozor, kraj žbunja – pisao je Aca.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images