Razlozi raskida Sanje i Sofre
tužno

22 септембра, 2022 18:00

Bilo nam je lepo, živeli smo fino, ali… Aca Sofronijević otkrio razlog raskida veridbe sa Sanjom Ćulibrk

Aca Sofronijević raskid potvrdio pa otkrio razlog

Proslavljeni harmonikaš, Aleksandar Aca Sofronijević duže vreme uživao je u ljubavi sa voditeljkom, Sanjom Ćulibrk. Svi su im predviđali brak i porodicu, čak i oni sami su često govorili kako bi voleli da se to dogodi u bliskoj budućnosti, međutim ipak je došlo do kraha ljubavi.

Pročitajte: Brat Ace Sofronijevića RANJEN u Zvečanu! Poznati harmonikaš ZATEČEN vešću!

Aca Sofronijević raskid

Foto: Rajko Ristić

– Svi su očekivali njihovu svadbu i mnoge je njihov raskid iznenadio, ali oni nisu želeli da pričaju o tome. Razlog raskida nije nikakav skandal, prevara ili svađa… Jednostavno su shvatili da nisu jedno za drugo i da neće moći starost da dočekaju zajedno zbog čega su se dogovorili da se raziđu. Kada se sretnu nema neprijatnosti. Aca je ozbiljan profesionalac, a između njih nema zle krvi pa ne čudi što su nastavili normalnu komunikaciju i saradnju – ispričao je za „Kurir“ izvor blizak Sofronijeviću i voditeljki.

Aca Sofronijević raskid veridbe je i potvrdio za medije, pa objasnio razloge:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandar Sofronijevic (@sofronacc)


– Bilo nam je lepo, živeli smo fino. Jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo i odlučili smo da se raziđemo. Sanji želim svu sreću u životu. Mi smo ostali u korektnim odnosima, mislim da tako i treba da bude jer smo oboje zreli i ostvareni ljudi – kazao je Aca.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Ata images