Nova devojka Ace Sofronijevića
Svet

February 25, 2023 12:30

By

Sanja Ćulibrk nakon saznanja da Aca Sofronijević ima novu devojku udarila na bivšeg: Njene reči režu

Nova devojka Ace Sofronijevića je lepa doktorka

Iako su mnogi mislili da će Aleksandar Sofronijević pred oltar odvesti voditeljku Sanju Ćulibrk, do toga nije došlo. Pre nekoliko meseci zajedničkim saopštenjem obavestili su javnost o raskidu dugogodišnje emotivne veze, a nakon kraha ljubavi ostali su u prijateljskim odnosima.

Pročitajte: Bilo nam je lepo, živeli smo fino, ali – Aca Sofronijević otkrio razlog raskida veridbe sa Sanjom Ćulibrk

Nova devojka Ace Sofronijevića

Instagram

Čini se da je kod popularnog harmonikaša ljubav zakucala na vrata brže nego što se on nadao. Beogradski mediji juče juče su preneli vest da je nova devojka Ace Sofronijevića misteriozna doktorka. Od ljudi bliskih muzičaru saznalo se da mu je lepa lekarka vratila veru u ljubav i da su toliko zaljubljeni da je uskoro moguće da će stati na ludi kamen:

– Toliko su zaljubljeni da se ne odvajaju, a često i putuju zajedno. Iako Aca puno radi, svaki slobodan trenutak provodi sa devojkom. Ona je uspešna mlada doktorka i ima razumevanja za njegov posao – otkrio je izvor blizak Sofronijeviću za portal 24sedam, ističući da je veza ozbiljna.

Pročitajte: Aca Sofronijević očarao poznatu pevačicu, a iz njihovog poznanstva rodilo se nešto prelepo

Nova devojka Ace Sofronijevića

Foto: Ata images

Aca je potvrdio priču, ne želeći da detaljiše:

Imam nekog, reč je o normalnoj i toploj devojci, ali nemojte više ništa da me pitate jer ne želim da govorim o tome.

Ovim povodom oglasila se i Acina nekadašnja verenica popularna voditeljka koja je imala jasnu poruku upućenu bivšem partneru:

– Iako sam godinama u medijima, znate da nisam neko ko voli ovaj vid medijske pažnje, pa svoje ljubavne izbore ne doživljavam kao pijacu i da treba svako sve da zna. Ja nisam želela da objavim ni da smo vereni, tako da ne znam zašto bih tek komentarisala ovo – poručila je Sanja za “Grand”.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images