Star

14 Marta, 2022 21:00

Aca Lukas je umesto ljubavnici, poruku poslao ženi! Evo s kim je varao suprugu i šta je usledilo!

O legendarnom Aci Lukasu se skoro pa sve zna, a ono što se nije znalo, pevač je objavio u knjizi „Ovo sam ja“. Između ostalog, Lukas je u pomenutoj knjizi otkrio da je imao romansu sa tragično preminulom pevačicom Ksenijom Pajčin.

– Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: „Dobar čovek. Lepa, a nesrećna“. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala „Kako je ova uspela, a ja ništa“ – otpočeo je priču o ljubavi sa Ksenijom Pajčin Aca.

PROČITAJTE: Na prsten je dao bogatstvo, a planirali su SVADBU i decu? Romansa Ksenije Pajčin i Kristijana Golubovića i danas intrigira!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ksenija Pajčin (1977-2010) (@ksenija_pajcin)

Lukas je otkrio da je tada bio u braku sa svojom drugom suprugom Natašom, pa da je veza sa Ksenijom zbog toga bila tajna:

Od Ksenije sam tražio samo jedno – da ne priča novinarima o našoj vezi i to je poštovala. A san svakog muškarca je bio da ga vide sa Ksenijom Pajčin. Meni je bilo važnije da svakodnevno budemo zajedno, nego na naslovnim stranama.

Priznanje Ace Lukasa dobila je i Nataša, i to potpuno spontano, nakon što je Lukas umesto Kseniji poruke poslao svojoj ženi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ksenija Pajčin (1977-2010) (@ksenija_pajcin)

Pevao sam na jednoj terasi u Sutomoru. Za vreme pauze pisao sam Kseniji. Nabrojao sam šta ću sve da joj radim i šta će ona meni. „Aco, gotova pauza“ čuo sam kolegu i ustao. Na brzinu sam poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, kroz glavu mi je prošlo „nisam valjda…“. Završio sam turu pesama i uzeo mobilni. Bio je pretrpan porukama s istog broja. Moja druga supruga Nataša je primila poruku umesto Ksenije. Odmah mi je odgovorila – u jednoj poruci samo psovke, u drugoj kletve, trećoj kombinacija psovki i kletvi.

PROČITAJTE: Goga Sekulić posle razvoda ostala bez 20.000 evra! Evo i zbog koga!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM