Prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić
Svet

June 18, 2023 18:45

By

Pričalo se da je za krah prijateljstva kriv muškarac: Sanja otkrila zašto ne razgovara sa Vesnom, jeziv je razlog

Prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić prekinuto je pre nekoliko godina

Sanja Marinković nikada nije imala tabu teme o kojima nije želela da priča kako u svojoj emisiji tako i u medijima. Iako je oduvek živela povučenim životom te supruga i sina nikada nije izlagala javnosti, u jednom trenutku svi su se zainteresovali da saznaju šta se to dešava u voditeljkina četiri zida.

Pročitajte: Sanja Marinković optužena da navodi žene na greh – Salva kritika i osuda obrušila se na glavu poznate voditeljke

Prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić

ATA images

Pre tri godine stavila je tačku na brak sa bivšim partnerom, Aleksandrom Uhrinom sa kojim ima naslednika Strahinju. Ali to nije bilo sve, tada je kao bomba odjeknula vest da se prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić posle 25 godina puklo. Do tada imale su samo reči hvale jedna za drugu, bodrile su se i javno i privatno, i isticale su kako su prijateljice koje će se držati zajedno i u najtežim životnim situacijama.

Pročitajte: Ostala je bez svih – Sanji Marinković prijatelji zabili nož u leđa, i to baš na rođendan FOTO

Prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić

Foto: Bojan Vuković

Međutim, prijateljstvo je puklo pod nerazjašnjenim okolnostima, a bivše prijateljice našle su se na istom mestu posle dužeg vremena na Story partiju, na kom se jedna drugoj nisu ni javile. Iako se Vesna u nekoliko navrata oglašavala povodom bivše prijateljice, Marinković je mišljenje i osećanja koje ima o nemiloj situaciji zadržavala za sebe, makar do nedavno, kada se prvi put otvorila povodom gubitka jedne od najbližih ljudi koje je imala u životu.

Pročitajte: Ne može se pobeći od godina – Sanja Marinković bez šminke izgleda potpuno oronulo FOTO

Prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić

Ata images

 – Život je suviše kratak da bismo merili ili nekog prezirali ili da bismo uopšte oko toga polemisali ili tražili krivce. Što kaže moj brat: ‘Sanja, samo opušteno. Najvažnije je da svako od nas ima dovoljno ljubavi, nebitno je da li porodične, partnerske… Ljubavi u prijateljstvu…

Pročitajte: Ljubav je jača od svih problema – Sanja Marinković ponovo sa bivšim suprugom, sin ih je pomirio FOTO

Prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić

IVAN VUČIĆEVIĆ

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić