Majka Cece Ražnatović
Svet

May 12, 2023 22:02

By

Tek što se saznalo za Anastasijinu trudnoću, prijatelj porodice otkrio: Ceca je trudna, nosi blizance

Trudnoća Cece Ražnatović sve je iznenadila

“Ceca i deca šou” emituje se na Blic TV i vrlo je gledan, a kako uvek može bolje i jače pevačica je odlučila da u 32. epizodi malo “pobiberi stvari” otkrivši malo poznate detalje svoje intime. Zbog toga je glavna tema ove epizode trudnoća Cece Ražnatović.

Pročitajte Ceca Ražnatović ponovo voli – Prijatelj otkrio da se pevačica ludo zaljubila, a evo kako se sve desilo 

Trudnoća Cece Ražnatović

Ceca Ražnatović šokirala je domaću javnost, a kako i ne bi kada se tek doznalo da njena ćerka Anastasija sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem čeka dete. Šta je na tu temu tačno balkanska zvezda rekla prenosimo u celosti, a umešan je i njen najbolji prijatelj Sreten Radović koji se ujedno prisetio šta se sve dešavalo uoči koncerta na Ušću 2006. godine.

Pročitajte Ceca Ražnatović uhvaćena kako se ljubi u usta s nepoznatim muškarcem – Kamere sve snimile FOTO

Trudnoća Cece Ražnatović

Ata images

– Sećam se situacije gde me je Ceca ostavila bez teksta. Pozvala me je pred “Ušće 1” i rekla mi je “Imam sjajne vesti, dolazim od doktora. Trudna sam, nosim blizance” – rekao je Sreten, koji je momentalno ostao u šoku:

Pročitajte Ceca Ražnatović u ljubavi sa fudbalerom – Evo kako su reagovali Tasa i Veljko kada su čuli FOTO 

Trudnoća Cece Ražnatović

– Čestitao sam i pitao pa šta ćemo sad. Odmah sam razmišljao o vesti koja će da procuri, u tom momentu ta veza nije javna. Ona na to kaže, “pa kako šta ćemo, ja ću posle Ušća otići na Kipar, tamo ću se poroditi pa ću se vratiti. Ja je pitam šta ćemo sa tom decom koju će vratiti, a ona kaže “pa ništa, kazaćemo da smo ih doveli sa Kipra” – ispričao je Radović.

Videvši da je “vrag odneo šalu”, Ceca mu je priznala da je reč samo o šali.

IZVOR: STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, BLIC TV PRINTSCREEN