Romansa Cece i Andreja Kulundžića
Svet

October 27, 2022 21:00

By

BOMBA: Ceca ima novog dečka, ljubav se jednostavno desila FOTO

Romansa Cece i Andreja Kulundžića pod znakom pitanja

Ceca ima novog dečka“, pisalo se i nagađalo u decembru davne 2007. godine ali sada od toga nema ništa. Iako su mnogi željni da čuju istinu o njenom ljubavnom životu, mnogima ostaje samo da se prisećaju na davna prošla vremena i neke njene neuspele ljubavi.

Pročitajte: Ceca Ražnatović ogolila dušu pa priznala – Uprkos svemu, roditelji mi to nikada nisu dozvoljavali

Ata images

Naime, nakon što su paparaci na ljubljanskom aerodromu „uhvatili“ Svetlanu Cecu Ražnatović i Andreja Kulundžića, neposredno pred njen koncert u Celju, krenule su glasine o njihovoj romansi. 

Znatiželjnim predstavnicima medija, sa kojima je uvek imala odličnu saradnju, folk zvezda je poručila da nema ničeg čudnog u „koincidenciji“ da su zajedno bili na letu za Sloveniju, kao što su se prethodno sreli na letu Beograd‒Tivat. Ipak, ubrzo je postalo jasno da je reli vozač čest gost u Cecinoj kući, a upućeni su tvrdili da se ljubav rodila na prvi pogled, kada je pevačica gostovala u emisiji o automobilizmu koju je Andrej tada vodio, pisao je Hello! svojevremeno.

Pročitajte: Posle Arkana ovo je jedini čovek kom veruje – Ceca Ražnatović svoje tajne poverava samo njemu

Ceca i Karleuša u sukobu

Rajko Ristić

Ceca i Andrej nikada nisu potvrdili da su bili u vezi

Iako zvanično nikada nisu priznali da su u vezi, Ceca je u tom periodu, prvi put nakon što je ostala udovica, izjavljivala da je zaljubljena, ne imenujući u koga. Idila je trajala sedam meseci ‒ četiri meseca pre nego što su viđeni u Ljubljani, i još tri kasnije. Rastali su se u martu 2008. godine, u tišini, bez teških reči. Dok su pojedini izvori isticali da su ih razdvojile poslovne obaveze, bilo je i onih koji su tvrdili da se Andrej Kulundžić vratio bivšoj ženi.

Pročitajte: Ceca udvaračima poslala jasnu poruku – Prva nikada neću prići

Marina Kulundžić, Andrejeva supruga, tada je istakla da je priča o vezi njenog muža i Svetlane Ražnatović „samo trač”.

– Nemam nikakav komentar, jer je u pitanju trač. U braku mog supruga i mene je sve u redu – rekla je Marina neobično smirenim tonom.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello / Svet

FOTO: ATA images