Ceca
Svet

May 16, 2022 22:10

By

Ceca Ražnatović o godinama: Niko ne sme da mi kaže da sam matorka

Godine Cece Ražnatović su zabranjena tema

Ceca Ražnatović oduvek je isticala da su godine samo broj, te da one, kada je ljubav u pitanju ne znače ništa. A, pevačica je to dokazala i udajom za Željka Ražnatovića, koji je bio znatno stariji od nje, kao i vezom sa Bogdanom Srejovićem, koji je pak bio osam godina mlađi od pevačice.

Ceca Ražnatović

Ata images

Godine Cece RažnatovićU četrdesetim je najlepše

Ceca nikada nije krila godine, ali joj smeta što se pojedinci mešaju u to kako bi žena trebalo da se ponaša kada dođe u određene godine.

Ona je još ranije u jednoj emisiji poručila da nije mrtva jer ima više od 40 godina.

– Sada za ženu, kada napuni 33 godine, kažu da je matorka, koka, milf… A mi koje imamo 40 plus? Mi smo šta? Mrtve?! Pošto su ove od 33 babe, pogotovo ako nisu stigle da se udaju… Neverovatno kazala je folk zvezda, a onda objasnila da žene u njenim godinama nisu za bacanje.

Pročitajte: Ceca progovorila o muškarcima sa kojima je bila i otkrila ženama kako da sačuvaju brak

ceca ražnatović

Ata images

To su žene koje su gradile karijere, to su žene koje su u najboljim godinama. Ej, četrdesete, tada je žena sazrela i mentalno i emotivno, ja to iz iskustva govorim. Ko je taj koji određuje kako se ja sada osećam?! Niko nema prava da mi kaže da li sam ja matora ili mlada, to je primitivizam – zaključila je Ceca, koja je u četrdeset i šestoj godini postala baka, ali i dalje, kako mnogi kažu, izgleda kao devojčica.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images