ceca
Svet

12 Maja, 2022 12:00

Ceca progovorila o muškarcima sa kojima je bila i otkrila ženama kako da sačuvaju brak

Cecini momci od nje nisu očekivali da kuva

Pevačica Ceca Ražnatović zablistala je u belom kompletu na snimanju „Zvezda Granda“. Pored upečatljivog stajlinga, nije moglo da se ne primeti da pevačica odlično izgleda i da je liniju dovela do savršenstva. Ceca je ovom prilikom otkrila kako se hrani, ali i još neke pikanterije iz kuhinje, a progovorila je i o muškarcima sa kojima je bila.

Veliki sam mesojed! Jela sam meso raznih divljih životinja. Probala sam zmiju, zebru, noja, ajkulu, krokodila… Jedino što nikad nisam mogla ni da probam su puževi. Kad se setim kako izgledaju, stvarno ne mogu… – kaže Ceca.

ceca ražnatović

Ata images

Cecini momci nisu kuvali

Ne volim da kuvam, niti da idem na pijacu, iskreno. Mislim da dovoljno doprinosim porodici, da ne moram i to da radim. Mada, znam da kuvam. Ja sam sa juga, tamo svaka žena mora da zna sve poslove da radi. I sestra i ja smo sve to naučile, ali lagala bih kad bih rekla da i danas kuvam. Prosto, ne uživam u tome, niti me to interesuje. Ali da moram, kuvala bih, naravno – kaže Ceca i dodaje da nijedan njen bivši nije zalazio u kuhinju.

Nisam imala nijednog muškarca koji miriše na zapršku – kaže folk diva koja je nedavno raskinula jednogodišnju vezu s Bogdanom Srejovićem.

Ceca i Bogdan

Ata images

Pročitajte: Ceca otkrila zašto nije potrajala njena veza sa Bogdanom: Evo kakvog sad muškarca priželjkuje

Ražnatovićeva napominje da je prošlo vreme u kom je žena morala da bude dobra domaćica da bi se udala:

– Ne definiše ženske kvalitete samo činjenica da zna dobro da zavije sarmu i skuva pasulj. Danas svako može da se uda, ali bitno je taj brak negovati i održati, a to se sigurno ne radi pohovanim mesom i masnom supom.

Folk divu pitali su ko je u njenoj kući zadužen za kuhinju:

Moja sestra je zadužena za trpezu. Ja se tu mnogo ne mešam, jer ono što ne znate prepustite onima koji znaju. Nije teško naučiti, ali kada to neko bolje zna, ja joj se poklonim, kažem joj svaka čast i hvala.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES