Ceca RAznatovic
Scandal

22 Decembra, 2021 15:34

Nećete verovati kako je Ceca IZGLEDALA sa 16 godina na svadbi Biljane Jevtić!

Samo samo 16 godina, mlada zevezda u usponu Svetlana Ceca Ražnatović, bila je specijalni gost na venčanju Ace Ilića i Biljane Jevtić, čija je još od tada dobra drugarica. Mlada Ceca, posle dugog nize godina je i dalje prelepa, ali svakako nećete verevoti kako je Ceca izgledala sa 16 godina.

Nećete verovati kako je Ceca IZGLEDALA sa 16 godina

Svadba je održana 30. septembra, u jednom hotelu u Gornjem Milanovcu, pevačevom rodnom gradu. Među petsto zvanica bilo je mnogo njihovih kolega, a kuriozitet je da je došao i veliki broj obožavalaca popularog para.

Mlada je nosila svilenu haljinu sa „puf“ rukavima i beli venčić u kosi, dok je mladoženja izabrao crno odelo i leptir-mašnu. Zanimljivo je da se, osim što je Aca u to vreme imao brkove, nisu mnogo promenili.

Ceca Raznatovic

YouTube printscreen

To se, ipak, ne može reći i za neke njihove kolege. Kuma Suzana Mančić, koja je i tada, kao i danas, bila jedna od najlepših Srpkinja, krajem osamdesetih nosila je kratku frizuru, dok je Zorica Brunclik negovala prirodnu crnu kosu. Na venčanje je došla sa suprugom Kemišom i sa zadovoljstvom otpevala nekoliko pesama.

Ceca Raznatovic

YouTube printscreen

Zvezda u usponu, Svetlana Ceca Ražnatović, Biljanina zemljakinja i do danas bliska prijateljica, otpevala je svoj aktuelni hit „Cvetak zanovetak“. Te 1989. imala je samo 16 godina, ali se već tada moglo naslutiti da je čeka ozbiljna karijera.

Na slavlju, koje je potrajalo do ranih jutarnjih sati, vladala je vesela atmosfera, svi su igrali i pevali, a najgalantniji su bili mladenci, koji su muzičarima ostavili bogat bakšiš, što je ostalo zabeleženo i na video-snimku koji se može naći na „Internetu“.

FOTO: RAJKO RISTIĆ