Isaija Ražnatović krštenje svet portal svet
Svet

June 13, 2024 14:32

By

Šta će reći Ceca kada ovo vidi: Da li je primereno da ovu hranu jedu deca, doručak Krstana i Željka neće se svideti mnogima FOTO

Doručak Krstana i Željka Ražnatovića neće se svideti modernim roditeljima

Sinovi Bogdane i Veljka Ražnatović uživaju u porodičnoj kući Rodića u Titelu, gde je sve podređeno njima i njihovim potrebama. Doručak Krstana i Željka Ražnatovića danas je Veljko pokazao kako izgleda a sve to dok je njihov tata, pretpostavljamo trenirao na na otvorenom.

Doručak Krstana i Željka Ražnatovića – Nekad smo svi jeli viršle, hleba i paštete, ali… 

Danijela i Bogdan Rodić, ponosni baka i deka važe za vredne, skromne i čestite ljude, tako su vaspitali i svoje tri ćerke – Natašu, Bojanu i Bogdanu, pa ne čudi što su u svom mestu porodica za primer.

Pročitajte Veljko Ražnatović otkrio istinu o svom braku – Ovako govori o Bogdani

Juče smo imali prilike da vidimo prelep prizor iz dvorišta Rodića piše Hello!.

Doručak Krstana i Željka Ražnatovića svet novine svet portal

Instagram

Naime, Veljko je objavio kako izgleda doručak Krstana i Željka Ražnatovića dok su oni uživali u zelenilu i predivnom okruženju, mnogi su primetili da se u tanjiru dečaka nalazi jelo koje roditelji masovno izbegavaju da daju deci.

Doručak Krstana i Željka Ražnatovića neće se svideti modernim mamama

U pitanju su kuvane viršle koje većina dece voli da jede, ali mame i tate uglavnom ih ne služe, zbog raznih teorija o štetnosti i potecijalno lošim sastojcima u njima.

Pročitajte Ljubav im važnija od LUKSUZA i BOGATSTVA! U ovoj kući su Veljko i Bogdana našli porodični mir! (FOTO)

S obzirom na to da se Rodići godinama bave uzgojem pilića, koji se mogu naći na nekoliko pijaca – što u Beogradu, što u Vojvodini, možda su viršle domaće proizvodnje i zbog toga mama i tata ne beru brigu.

Doručak Krstana i Željka Ražnatovića svet novine svet portal

Rajko Ristić

Ipak, svi smo mi nekada jeli kuvane viršle, hleba i paštete a čini se i da je Veljkova porodica počevši od Cece zasnovana na skromnim obrocima i ne previše luksuznim namirnicama bar što se deče tiče. Uostalom, nekad je cela Jugoslavija odrastala na ovim obrocima.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images