Ishrana Jelene Karleuše
Svet

16 маја, 2022 19:00

Ljubav Jelene Karleuše nije dugo trajala: Pevačica progovorila o omalovažavanju koje trpi

Ljubav Jelene Karleuše nije bila dugog veka

Pevačica Jelena Karleuša poznata je po svom oštrom jeziku i da uvek kaže ono što misli bez obzira na sve.

Iako je isprva podržala srpsku predstavnicu Anu Đurić Konstraktu na Evroviziji, sada je rekla šta zaista misli o njoj.

Naime, neko je na fejsbuku poredio Jelenu sa Anom, da su isto godište, i da je Jelena nekada bila zvezda dok je Ana studirala, a da se sad sve preokrenulo kao i da je Ana ta koja oduševljava svet.

ATA/IMAGES

Ljubav Jelene Karleuše preme Konstrakti nije bila iskrena?

 

Jelena na to nije ostala dužna. Osvrnula se na to da ima karijeru dugu 30 godina, da pomera granice i da se ne može porediti „sa nekim ko traje par meseci“, mislivši na Konstraktu. „Da svako ko zablista u trenutku“ poredi se sa njom, napisala je.

Jelena Karleuša

Dakle, možemo zaključiti da Jelena nije toliko blagonaklona prema našoj predstavnici i da misli da Konstraktina slava neće biti dugogo veka, već da je ovo samo jedan trenutak koji je opčinio svet.

Međutim, Karleuša je nedavno bila oduševljena Konstraktom, te je na svom Instagram storiju podelila svoje mišljenje o našoj predstavnici na Evroviziji.

Pročitajte: Jelena Karleuša prekršila sudska pravila: Pogledajte u kakvom izdanju se pojavila pred sudijom

Jelena Karleuša

Konstrakta je večeras pod rednim brojem 3. Vi znate koliko meni taj broj znači i koliko sam opsednuta tim brojem. Predosećam veliki uspeh. Pesma i koncept su top, a Konstrakta mega kul lik. Baš mi se dopada – započela je Karleuša, pa nastavila:

Ta njena posebnost je tako inspirativna. U gomili apsolutnih idiota i polumozgova koji se danas na našim prostorima bave muzikom i kojima bih zalepila šamarčinu već na pola prvog stiha (da, toliko mi idu na k..), ona je bljesak! Šaljem joj puno poljubaca i čitavoj ekipi želim svu sreću u Torinu – napisala je JK na svom storiju.

Pročitajte: Jelena Karleuša brutalno oplela po Anastasiji Ražantović! “Pozlilo” joj je od 30 prodatih karata!

Na kraju, Karleuša je pozvala sve da glasaju za Konstraktu.

U mislima šaljem cunami pozitivne kreativne energije našoj predstavnici! Neka nam broj 3 donese sreću! Go Konstrakta! Go Serbia! Go No.3!!! – završila je pevačica.

Iako je bila opčinjena Konstraktom, čini se da ljubav Jelene Karleuše prema njoj nije dugo trajala.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: ESPRESO

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN