Jelena Karleuša i Kanje Vest
Svet

28 Marta, 2022 15:26

Jelena Karleuša brutalno OPLELA po Anastasiji Ražantović! “Pozlilo” joj je od 30 prodatih karata!

Anastasija Ražnatović u poslednji čas oktazala je svoj nastup u Esenu jer joj je kako kaže pozlilo, pa je morala i da primi infuziju.

Jelena Karleuša brutalno OPLELA po Anastasiji Ražantović!

To su preneli svi mediji, ali danas se revoltirana tim inforamcijama oglasila i Jelena Karleuša se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu i napisala:

Ovo je nefer prema čitavoj muzičkoj sceni. Pišite o stotinama pevača koji su zaslužili da se o njima piše, koji su sinoć pokidali i napunili klubove. Ne o onima kojima “pozli” od 30 prodatih karata. – započela je Karleuša kanonadu i dodala:

PROČITAJTE I: Ko je ovaj lepotan? Zgodni muškarac na aerodromu sačekao Anastasiju Raznatović, Đorđe Kulić to nije radio!

JK oplela po Anastasiji

Instagram printscreen

Lako je napuniti klub u Parizu kad nastupa i Cobi isto veče, koga pre neki vikend niste ni pomenuli. Plaćeni tekstovi o nekom ko ne bi prošao ni prvi krug Zvezda Granda ne mogu da pomognu. Jednostavno dosta sa farsom i pišite o mladim ljudima koji se trudom , radom i talentom bore kao lavovi. Narodu se od ovih g*vana s*ere – napisala je JK i da ne bude greške na koga je mislila, okačila je i tekst iz dnevnih novina sa naslovom Anastasiji Ražnatović pozlilo, morala da otkaže nastup, lekari stigli na lice mesta, pevačica se oglasila.

PROČITAJTE I: Evo koja je PEVAČICA savetovala Harisa Berkovića da raskine sa Radom Manojlović jer mu ne treba Matorka

FOTO: ATA IMAGES