Svet

January 5, 2023 18:15

By

Ceca Ražnatović uhvaćena kako se ljubi u usta s nepoznatim muškarcem: Kamere sve snimile FOTO

Ceca Ražnatović se naočigled svih ljubila u usta sa ovim muškarcem

U petnaestoj epizodi prve sezone dokumentarno-igranog serijala “Ceca show” koji se emituje svakog petka od 22.00h na Mts kanalu 115 na programu Blic televizije videćete kako porodica Ražnatović provodi svoje praznične dane.

Pročitajte: Da li se sećate Cecinog oca sa proslave – Na jednu stvar niste obratili pažnju FOTO 

Iako je najluđa noć uvek rezervisana za rad, Svetlana Ceca Ražnatović ne propušta priliku da momente kada je slobodna provede sa svojim najmilijima.

U petnaestoj epizodi “Ceca show” imaćete prilike da vidite i kako je Ceca svom unuku, malom Željku, priredila spektakularno iznenađenje prilikom otvaranja poklona.

Osim porodice i prijatelja, Ceca Ražnatović je okupila i grupu animatora obučenih u novogodišnje kostime, a vi ćete videti koliko je mali Željko bio oduševljen i kako se ponašao u društvu nepoznatih maskiranih ljudi.

Pročitajte: Arkan bi bio ponosan zbog onoga što je učinio Nemanja Gudelj – Anastasija ostala šokirana kada je saznala šta je uradio

– Došla sam na ideju da prvog počastim i sebe i svoje prijatelje – kaže Ceca, koja je u svojoj kući okupila najmilije.

Mali Željko dobio je i svoj prvi muzički instrument, a dobra zabava koju je Ceca priredila u svom domu animirala je kako najmlađe, tako i one starije goste.

U jednom momentu, Ceca je i sama bila deo priredbe koji su priredili mađioničari Piksi i Zeka, pa je tako slučajno pao novogodišnji “poljubac” dok se izvodio trik sa karticom.

Pročitajte: Prvi intervju – Bogdana konačno otkrila istinu o Veljku i njihovom braku, evo kakav je on zaista 

Prvi januar nije mogao da prođe bez šetnje gradom sa malim Željkom, a videćete kakva je i reakcija naroda kada se Ceca Ražnatović pojavi na javnom mestu sa svojom porodicom.

Nije izostalo ni smeha, dobre zabave, kao ni gomile prelepih poklona, a Ceca nije propustila priliku ni da se oproba u raznim mađioničarskim trikovima.

Pročitajte: Cecina prija pripremila prazničnu bajku za unuke – Tu su Deda Mraz, kočije, gomila poklona VIDEO 

U novoj epizodi na Blic televiziji imaćete prilike da vidite i kog muškarca je prvo Ceca poljubila u 2023. godini.

Ne propustite novu, 15. epizodu serijala “Ceca show” u petak 06. januara od 22h na Blic televiziji (mts platforma, Iris TV, kanal 115) i pogledajte ekskluzivne kadrove Cecinog prazničnog raspoloženja.

Ukoliko propustite da pogledate novu epizodu “Ceca show”, reprizu možete pogledati u subotu, 07. januara u 8:30h i 17h.

IZVOR: BLIC TV

FOTO: BLIC TV