Zašto su se razveli Jovana i Sale svet portal svet
Svet

January 25, 2024 19:36

By

Konačno otkriveno zašto je došlo do razvoda Jovane i Saleta: Pevačica otkrila ko je krivac

Zašto su se razveli Jovana i Sale više nije tajna

Jovana Pajić i Aleksandar Sale Cevtkić, frontmen Tropiko benda, pre dve godine stavili su tačku na svoj brak i ljubav, međutim i posle svega ostali su prijatelji koji zajedno brinu o ćerkama. Zajedno letuju, zimuju, slave rođendane, pa se mnogi pitaju zašto su se razveli Jovana i Sale kad se čini da savršeno funkcionišu zajedno.

Zašto su se razveli Jovana i Sale svet portal svet

Rajko Ristić

Pevačica je na to pitanje dala odgovor u emisiji “Magazin in”.

– Prosto smo se razvili u različitim smerovima. Rekla sam: “Ja sam prestala tebe da volim”. To je jednostavno tako. Mi možemo biti idealni prijatelji do kraja života, ali u smislu tog zajedničkog života i onoga što su za tebe vrednosti, što su za mene, kako ja vidim budućnost naše porodice ili moju, dece, uopšte nismo imali više iste poglede – rekla je Jovana.

Pročitajte Sale Tropiko je prošlost – Jovana otkrila s kim uspostavlja ljubavni odnos, bivšeg je već prebolela 

– A nije više stvar ni u toj različitosti, već da se ugrožavamo međusobno, i ugrožavamo naše psihičko zdravlje i naše dece – priznala je Jovana, a voditeljka je bila oduševljena onim što je pevačica izgovoril.

– Svaka ti čast na hrabrosti da ovako kažeš – rekla joj je Sanja Marinković.

Zašto su se razveli Jovana i Sale jasno je kao dan

– Svi uđemo u brak sa idejom da će trajati zauvek, a u međuvremenu se desi život, pa te demantuje. Ti onda na sve načine pokušavaš da rešiš problem koji je tekući, a zapravo od drveta ne vidiš šumu. Jednostavno, radiš na tome dokle možeš, dokle god ima dvosmerne komunikacije između partnera, pa idemo ka istom cilju, a kad si sam u svemu tome, neshvaćen, kada se ne razumeš kako treba, onda je taj teret postane baš težak da se nosi samostalno kroz život. Pogotovo kada imate decu kojima ste potrebni celi, u komadu, stabilni i prisutni u njihovim životima – priznala je Jovana.

Zašto su se razveli Jovana i Sale svet portal svet

Rajko Ristić

– Onda imate odgovornost prema sebi da se izmaknete iz te toksične sredine, prvenstveno zbog njih, ako već nema pomoći. Mislim da je važno boriti se, ali je podjednako važno i odustati kada vidiš da nema pomoći. Moraš da budeš primer svojoj deci, oslonac. Posle razvoda više ne postoji taj porodični stub, on je malo ćopav, ali mora biti dovoljno jak da podnese sve ono u čemu će, u ovom slučaju jedan roditelj, biti spreman da podrži sve to – rekla je Jovana i dodajući da su ona i Sale nakon svega u dobrim odnosima.

AUTOR: SVET

IZVOR: MAGAZIN IN

FOTO: RAJKO RISTIĆ