Jovana Pajić o devojci bivšeg muža svet portal svet
Svet

January 5, 2023 17:00

By

Razbolela se nakon razvoda, evo šta joj je urađeno: Jovana Pajić otkriva surovu istinu o bivšem mužu

Jovana Pajić otkrila istinu o razvodu od Saleta

Jovana Pajić imala je iza sebe dugu godinu punu lepih, ali i teških događaja. U protekloj godini javnost je iznenadila vest da se razvode pevačica Jovana Pajić i frontmen Tropiko benda Aleksandar Cvetković poznatiji kao Sale Tropiko budući da su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi.

Pročitajte: Oglasile se Jovana Pajić i Marija Šerifović, romantične fotografije preplavile Instagram – Našu ljubav nećete uništiti

Foto: Rajko Ristić

Sale i Jovana bili su godinama u braku u kojem su dobili dve ćerke, Helenu i Đinu, te iako se sve završilo sporazumom i mirnim putem, Jovana je ipak spakovala kofere i sa ćerkama izašla iz porodičnog stana. Oko razvoda i zajedničkog starateljstva nad ćerkama pevačica nije imala problema, ali sama činjenica da nije uspela da sačuva porodicu ju je posebno pogodila.

Pročitajte: Dali ljubavi drugu šansu – Pomirili se Jovana Pajić i Sale Tropiko (VIDEO)

Naslednice Jovane Pajić i Saleta Tropika

Foto: Instagram

Jovana je sada na svom Instagram profilu podelila novogodišnju čestitku u kojoj se osvrnula na prethodnu godinu, pa je otkrila kako se oseća, ali i kako će nastaviti dalje.

– Ova godina je za mene bila rolerkoster života. Jako teška, puna izazova i promena. Bolnih i teških suočavanja, sa samom sobom prvenstveno. Zdravstvenih bagova, kao posledica svega gore navedenog. Ono što želim svima, kao i sebi je da se ne opirete. Da dozvolite sebi da izađete iz sopstvenih granica, oklopa i poznatih programa. Nije lako, ali je neophodno verujte. Živite svoj najbolji život, delite sreću i radujte se tuđoj. Pohvalite, podržite i izdržite! Volim vas – napisala je pevačica ispod fotografije na kojoj pozira sa prijateljima, koji su joj u najtežem životnom periodu bili oslonac i podrška.

AUTOR: SVET

IZVOR: Nova.rs

FOTO: Rajko Ristić