Odnos Marije Šerifović i Jovane Pajić
Svet

20 Oktobra, 2022 11:30

Ljubav je pobedila: Jovana Pajić potvrdila da stiže pojačanje, Sale presrećan zbog dečaka

Naslednice Jovane Pajić i Saleta Tropika presrećne zbog pojačanja

Iako se činilo da je u njihovom bračnom životu sve u savršenom skladu, Jovana Pajić i Sale Tropiko pre nekoliko meseci odlučili su da stave tačku na zajednički život i razvedu se. O njihovom rastanku mnogo se spekulisalo da bi pevačica Jovana Pajić a kraju zapravo i otkrila šta se događa među njima.

Pročitajte: Jovana Pajić progovorila o pomirenju sa Saletom

– Nije još uvek moj bivši muž. Mada, moj brak nije bio na izvolte, pa mislim da i moj razvod ne bi trebao da bude. Meni je taj prljav veš katastrofa, kada ljudi tokom razvoda koriste medije kako bi se provocirali. To nije uredu jer se uvek zanemare deca koja još uvek idu u školu i deo su jednog društva. Tada se najmanje vodi računa kako će oni proći kroz to – rekla je pevačica u Pulsu Srbije.

Budući da su bez obzira na okolnosti ostali u sjajnim odnosima, oboje su i dalje uključeni u vaspitanje i zajedničko vreme sa naslednicama. Jovana i Sale čine sve kako bi njihove naslednice što bezbolnije prebrodile  turbulentan period lagano i bez trauma.

Pročitajte: Nakon mučnog razlaza od Saleta Tropika Jovana Pajić ponovo se osmehuje, a za sve je zaslužan ON

Foto: Rajko Ristić

Pročitajte: Nakon mučnog razlaza od Saleta Tropika Jovana Pajić ponovo se osmehuje, a za sve je zaslužan ON

Naslednice Jovane Pajić i Saleta Tropika presrećne zbog dolaska Raleta

Otkako se sa naslednicama iselila iz stana u kom je živela sa Saletom, Jovana se trudi da svojim mezimicama obezbedi sve što im je potrebno, u normalnoj meri i dozirano. Iako su njihove želje za nju su zapovest, postoji granica u ostvarivanju istih ali čini se da je Jovana ovoga puta bila slaba na njihov zahtev. Naime, naslednice Jovane Pajić i Saleta Tropika ovoga puta bile su mudrije pa su mamu ubedile da zadrže mačora kog su pronašle. Iako je bio plan da dečak Rale ostane samo privremeno, mama Jovana se ipak pohvalila da se mačor odomaćio i time dala do znanja da je on sada njihov novi član porodice.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram