arijanina objava
Svet

January 4, 2023 13:00

By

Arijana je rekla svoje: Nakon gomile razočarenja Mihina supruga iznela pravo mišljenje o Srbiji i Srbima FOTO

Objava Arijane Mihajlović rasplakala sve širom sveta

Otkako je Siniša Mihajlović sahranjen 19. decembra u porodici nekad najboljeg golgetera više ništa nije isto. Supruga i deca pretužni su zbog njegovog odlaska a jedini istinski osmeh izmami im preslatka unuka Violente.

Pročitajte: Prizor boli i jeziv je – Unuka provela prvi praznik bez Mihe, ćerka Virdžinija se slomila FOTO

Foto: ATA images

Najveći šampion fudbala iza sebe je ostavio suprugu Arijanu, ćerke Virdžiniju i Viktoriju i sinove Marka, Miroslava, Dušana i Nikolasa a sećanje na njega iz dana u dana sve je jače. Uspomene naviru a supruga Arijana koristi svaku priliku kako bi uspomene na supruga sačuvala i u očima i srcima drugih.

Pročitajte: Teške i potresne scene iz postelje, Arijana se moli za supruga – Nove slike Siniše Mihajlovića rasplakale javnost (foto)

Supruga Siniše Mihajlovića

Instagram

Među mnogobrojim slikama i statusima, objava Arijane Mihajlović juče je duboko dirnula mnoge

Ona je objavila video snimak na kome umetnik Aleksej Kolasov u Beogradu crta mural posvećen Siniši Mihaljoviću, a mnogi su prokomentarisali da je ovim gestom Arijana izrazila poštovanje prema samom umetniku, ali i ljubavi i podršci koju u našoj zemlji ljudi iskazuju prema Mihajloviću.

Pročitajte: Najbolji drug iz detinjstva mu je zapalio rodni dom, a Miha mu je oprostio – Ovde je živeo Siniša Mihajlović FOTO

Foto: Instagram

Podsećenja radi, Arijana je prošle godine zajedno sa svojim suprugom Mihom čestitala Božić i oduševila izjavom da joj se više dopadaju Srbi nego Italijani.

– Više mi se dopadaju Srbi nego Italijani. Italijani su mnogo pričljivi i jaki na rečima, ali ne i na delima, dok Srbi manje obećavaju, a više ispune i odlučni su. Srbi su vezani za porodicu, u stvari, ne znam da li sam ja imala previše sreće i da li su svi Srbi takvi ili je samo moj suprug Siniša takav kako sam opisala savršenog muškarca Srbina – rekla je Arijana jednom prilikom.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram