Recept Vesne Dedić za bolonjeze
Svet

January 24, 2024 11:45

By

Ovoga se uželi i pored najboljih italijanskih restorana: Vesna Dedić za SVET otkrila omiljeno jelo kćerke Lenke RECEPT

Recept Vesne Dedić za bolonjeze spremićete već danas

Recept Vesne Dedić za bolonjeze prepoznatljiv je po svojim jedinstvenim sastojcima a mnoge dame redovno spremaju ovaj specijalitet. Ali, po čemu je recept naše divne voditeljke poseban? Osim što ga pravi na sebi svojstven način, ovo jelo je omiljen obrok njene kćerke Lenke. Za portal SVET otkrila je zbog čega je toliko magičan a uz to je objasnila i kako ga priprema.

Recept Vesne Dedić za bolonjeze

Foto: Ata images

Recept Vesne Dedić za bolonjeze – Idealan način da nekom izjavite ljubav

Podeliću sa vama moj način kako spremam jednostavnu pastu bolonjeze koju je moja kćerka najviše volela kada je bila mala, a i danas kada idem kod nje u inostranstvo to je prvo što joj pravim i čega se uželi i pored najboljih italijanskih restorana – rekla je popularna voditeljka i spisateljica Vesna Dedić za portal SVET.

Recept Vesne Dedić za bolonjeze

ATA images

Sastojci za 4 osobe: 

– 200 grama sitno iseckane dimnjene slanine
– 400 grama mlevenog junećeg mesa (može i svinjsko)

Pročitajte Ljubitelji slatkog biće oduševljeni – Vesna Dedić je prava majstorica za poslastice, recept za sober je izvanredan

– Litar paradajz pirea
— 4 čena belog luka

Recept Vesne Dedić za bolonjeze

Pexels

Recept Vesne Dedić za bolonjeze – Magija na tanjiru 

– Prstohvat soli
– Prstohvat origana ili bosiljka
– Na vrh noža biber

Još recepata poznatih PROČITAJTE OVDE

– Kašikica braon šećera
– Pakovanje taljatela

Recept Vesne Dedić za bolonjeze

Pexels

Recept Vesne Dedić za bolonjeze priprema se na sledeći način

Na vrelom ulju propržiti slaninicu da lepo porumeni, potom sipati paradajz pire i pustiti da se krčka na slaboj vatri oko 20 minuta, dodati potom sve začine i beli luk.

Pročitajte Vesna Dedić otvoreno – Ja sam neka greška, nisam doživela ljubav

Pustiti da se sve zajedno krčka oko 15 min do 30 min. Što duže to bolje. Posle slaninice propržiti meso… Beli sitno sekcani luk i kašikicu šećera na kraju staviti.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images