Vesna Dedić sa partnerom
Svet

January 11, 2023 18:15

By

Donela je radost u dom, slika bebe oduševila: Vesna Dedić preplavljena emocijama zbog ćerke Lenke FOTO

Vesnina naslednica Lenka sdonela je majci sreću od prvog dana 

Za voditeljku Vesnu Dedić danas je poseban dan jer je pre tačno 22 godine dobila ćerku Lenku. Ona se ovim povodom oglasila na svom Instagramu, te se prisetila porođaja, ali i priznala je koliko je strahovala zbog porođaja i kako će se snaći u ulozi majke.

Pročitajte: Oči u oči posle toliko godina, mržnja je sve veća – Vesna Dedić jednim potezom oduvala Sanju Marinković

Bjuti trikovi Vesne Dedić

Foto: Ata images

– U ovom trenutku, pre 22 godine, nisam mogla da zaspim. Bila je sreda, padao je sneg, a doktor mi je zakazao porođaj za sutradan. Plašila sam se da li ću umeti da budem mama. Ništa nisam znala o porođaju, tehnikama disanja, roditeljstvu. Znala sam samo da ću roditi devojčicu i da će se zvati Lenka – napisala je Vesna.

Inače, Vesnina naslednica nikada nije osećala potrebu da se nešto posebno javno eksponira a majka je njenu želju ispoštovala u potpunosti. Dedićeca nikada nije objavila njenu fotografiju na kojoj se vidi Lenkino lice.

Pročitajte: Vesna Dedić podelila tužne vesti, porodica slomljena zbog gubitka – Dete, pratili smo te kako odrastaš

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

– Dvadesetdrugi rođendan! Ej, 22. Što kaže Sergej… Kako me Bog pogleda, kakve sam bila sreće da mi te da… Lenka, moja ljubav i moja sloboda, ponos i snaga, inspiracija i radost, moja lepota i dobrota, moj Balkan i moj svet – napisala je Vesna u svojoj emotivno objavi.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images