Izgled Vesne Dedić svet tabloid svet portal
Svet

October 25, 2022 11:30

By

Ostavila ga jer nije bio dobar otac i muž: Čovek kome je Vesna Dedić rodila ćerku je dobro poznat javnosti

Bivši muž Vesne Dedić je poznati lekar

Spisateljica i autorka emisije “Balkanskom ulicom”, Vesna Dedić svoj privatni život vešto krije od očiju javnosti. Međutim, neke detalje iz svog života ipak je odlučila da podeli sa brojnim ljudima koji prate njen rad.

A, ono što nije krila su teški trenuci koje je prolazila u braku, sa lekarom Srđanom Milojevićem.

Pročitajte: Vesna Dedić podelila tužne vesti, porodica slomljena zbog gubitka – Dete, pratili smo te kako odrastaš 

Ivan Vučićević

– Mnogo sam plakala poslednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju. Verujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede period posle rasturanja braka težak zbog osećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji dece. Međutim, svaka se prolepša i dobije neku čudesnu energiju jer dane počinje da troši na nešto smisleno umesto na besmislene pokušaje da se popravi brak – rekla je Vesna.

Bivši muž Vesne Dedić prestao da je voli

Bivši muž Vesne Dedić i novinarka razišli su se kada je njihova ćerka Lenka imala četiri i po godine, piše Story.

– Deset godina smo bili u braku. Bila je to najdivnija ljubav ovoga sveta. Ali, u brakovima zasnovanim na ogromnoj ljubavi ima i velikih očekivanja. A onda, i kad su mala očekivanja izneverena, vrlo često puknu. Zato mislim da je dobar razvod mnogo bolji od lošeg braka. Zadržala sam prezime bivšeg muža, jer je to Lenka želela. A nama je ona mnogo važnija od našeg emotivnog statusa – rekla je svojevremeno voditeljka i zatim iznela vrlo oštre reči na račun svog bivšeg supruga.

Pročitajte: Vesna Dedić otkrila – Stevan Anđelković me je uplakanu vozio kući

Vesna Dedić

Rajko Ristić

– Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli. Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa. Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, ali ova stanica na kojoj sam sigurno je bolja od one na koju bih stigla da sam ostala u lošem braku – poručila je Vesna.

IZVOR: STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES,