Prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić
Star

February 1, 2021 11:00

By

Vesna Dedić progovorila o PREKIDU PRIJATELJSTVA sa Sanjom! AFERA voditeljke kriva za sve?

Voditeljke Sanja Marinković i Vesna Dedić stavile su tačku na svoje prijateljstvo iako su godinama bile nerazdvojne!

Vesna progovorila o prekidu prijateljstva sa Sanjom!

Iako se dugo nagađalo zbog čega je došlo do prekida prijateljstva, ni jedna ni druga voditeljka nisu iznele konkretan razlog zašto je došlo do svađe i razilaženja.

Nakon godinu dana, Vesna odlučila da stavi tačku na nagađanja i otkrila zašto je prekinula svaki kontakt sa nekadašnjom dragom prijateljicom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Dedić (@dedicvesna)

Ovoga puta, prosto sam bila u situaciji zbog neke aferice, u kojoj sam ja bila kolateralna šteta, da publici i čitaocima moram da kažem ono što je istina, a to je da ja duže od godinu dana nisam više prijateljica sa koleginicom sa Pinka i to je to. Dalje nisam davala nijednu izjavu i šta se piše po portalima me zaista ne interesuje – istakla je Vesna i dodala da nije dužna da o svom privatnom životu govori javno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

To je moj stav svih ovih 30 godina koliko sam u javnom životu. Ja zabavljam ljude praveći emisiju “Balkanskom ulicom” i pišući ljubavne romane koji služe da nekome ulepšaju dan. Gostujem po emisijama i trudim da budem vesela, da ljudima lepo prođe popodne i veče i zaista nema potrebe da ih zabavljam događajima iz mog privatnog života. I u tom smislu nikada nisam pričala ni sa kim se ljubim ni sa kim se svađam, čak i o ćerki Lenki kada sam pričala, to je bilo samo u formi nekih mojih iskustva kada je reč o vaspitavanju deteta – zaključila je voditeljka i spisateljica u emisiji “Zvezde Granda Specijal”.

FOTO: RAJKO RISTIĆ