Scandal

January 23, 2021 11:21

By

Sanja Marinković ŠOKIRANA zbog VEZE sa Duškom Tošićem! “To je neka druga VODITELJKA!”

Nakon što je u svim srpskim medijima kao bomba odjeknula vest da se Duško Tošić, pored ljubavnice Ane Jovanović, viđao i s razvedenom voditeljkom koja ima gledanu zabavnu emisiju na televiziji s nacionalnom frekvencijom, gradom je prostrujala informacija da je u pitanju Sanja Marinković.

duško tošić

Sanja Marinković i Duško su se videli tri puta?

Kako tvrde izvori, oni su se videli tri puta početkom leta prošle godine. Tim povodom Sanja Marinković je izjavila:
– Ko je ova voditeljka? Ne misle valjda na mene? Ne znam ko je ovo! Duška poznajem iz viđenja na zdravo-zdravo – rekla je Sanja, a kada su joj preneli šta se priča među estradom, njenim kolegama, ali i po gradu, bila je izričita da s fudbalerom nikad nije imala blizak odnos.
– Dečka ne poznajem! Samo na zdravo-zdravo. Zvali smo ga u emisiju ranije, ali nije mogao da dođe. Neko je nešto pomešao, ja nisam ta voditeljka – tvrdi Sanja, koja je pomenula i Duškovu ženu.

Karleuša i Duško Tošić

Sanja Marinković: “Duškovu ženu poznajem 20 godina!”

Duškovu suprugu poznajem dvadeset godina, poznavala sam i njenu pokojnu majku. Svakako ja nisam ta voditeljka i nemam više komentar na te laži i izmišljotine – zaključila je Sanja Marinković.
Iako Marinkovićka tvrdi da nije bila u šemi s fudbalerom, izvor blizak Kuriru je rekao da on nije želeo da ulazi u dublji odnos s voditeljkom i od prvog dana joj je jasno stavio do znanja da je to što se dešava između njih samo prolazna avantura. Kako dalje saznaju, Duško se juče ceo dan pravdao ženi da s voditeljkom nije imao ništa, dok je s ljubavnicom prekinuo svaki kontakt.

PROČITAJTE JOŠ: Poput prave LAVICE! Ovako Jelena Karleuša BRANI Duška!

AUTOR: SCANDAL

IZVOR: KURIR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL I PRINTSCREEN