Karleuša i Duško Tošić
Scandal

19 Januara, 2021 15:47

Poput prave LAVICE! Ovako Jelena Karleuša BRANI Duška!

Nakon skandala i mnogobrojnih nagađanja o Duškovoj navodnoj aferi sa bivšom suprugom Peđe Jovanovića Blizanca, Anom Jovanović, oglasila se Jelena Karleuša koja je lavovski stala u odbranu svog muža!

Jelena brani Duška!

Od samog početka Duškovog i Jeleninog braka pojedini dušebrižnici su se iz petnih žila trudili da razdvoje pevačicu i fudbalera, ali oni su stoički istrpeli sve napade i ostali jedno uz drugo. Nakon afera i skandala koje su prepisivali muzičkoj zvezdi, na red je došao Duško kome su poslednjih dana nemilosrdno “prikačili“ titulu preljubnika.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusko Tosic (@duskotosic)

Kao pravi džentlmen, Tošić nije želeo da se upliće u ove priče već se mudno branio ćutanjem što su mnogi protumačili kao da želi nešto da sakrije, te su nastavili sa napadima kako bi izazvali bar neku reakciju. Kada je shvatila da tračevi neće prestati sami od sebe, Jelena je donela odluku da prekine tišinu i demantuje celu priču.

Jelena poručila: „Dosta je bilo!”

Naime, Karleuša se putem svog Instagram profila oglasila i javno je uputila podršku svom suprugu. Ona je istakla da je Duško bio tu za nju u najtežim trenucima i da joj je žao što se njegovo ime provlači kroz razne natpise koji nemaju veze sa istinom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Žao mi je što je Duško uvučen u mulj i blato i što se zbog bolesne mržnje prema meni pišu laži o njemu koji je uvek bio odan, porodičan čovek, pošten, bez mrlje. Ovog puta je odlučio da tuži bagru. Dosta je bilo – poručila je Jelena putem svog Instagrama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⭐️ Ana Jovanovic ⭐️ (@anajovanovic1)

Jelena je takođe istakla da ne poznaje modnu dizajnerku Anu Jovanović koja je putem svog Instagrama demantovala vezu sa oženjenim fudbalerom.

Poštovani pripadnici sedme sile, zamolila bih u svoje lično ime, a i u ime ostalih aktera ove iskonstruisane afere da prestanete sa objavljivanjem lažnih informacija, jer na ovaj način nanosite veliku štetu dvema porodicama, pre svega našoj deci – napisala je Jovanovićeva, a na njenu priču nadovezala se i Jelena:

Draga Ana, njih treba samo žaliti jer život u tolikoj mržnji i zlu i nije život – poručila je Karleuša.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ