Želja Duška Tošića
Svet

June 20, 2023 22:00

By

Ruka na boku i strasan zagrljaj: Karleuša objavila fotografiju s neviđenim frajerom, da li je bolji od Duška FOTO

Pop diva Jelena Karleuša presrećna u životu nakon svega

Javnost ne prestaje da priča o njenom braku s Duškom Tošićem, a varijacija na temu njihove ljubavi beskonačne su. Prati se svaki njihov korak ali i recikliraju teme od pre nekoliko meseci ili godina evocirajući uspomene kako je je bilo kad su svuda išli zajedno.

Pročitajte Uselio se, ćerke su ga odmah prihvatile – Ovaj muškarac sada uživa na Tošićevom mestu, Karleuša ponovo voli FOTO

Pop diva Jelena Karleuša

Budući da se razvod ipak nije dogodio, određeni trenuci ipak ostavljaju trag na duši.

– Svako od nas suočiće se momentom kada je vreme da nešto pusti. Znaćete kada je došao taj trenutak. Kada ste učinili sve što ste mogli, vreme je da se raziđete. Bavite se svojim osećanjima. Suočite se sa svojim strahovima od gubitka kontrole. Steknite kontrolu nad sobom i svojim odgovornostima. Dajte slobodu drugima da budu ono što jesu. Na taj način bićete slobodni – rekla je svojevremno Melodi Biti jedna od najpopularnijih autora za samokontrolu.

Pročitajte: Majka Divna je predosetila – Jelena Karleuša ovim potezom porodicu zamalo dovela do propasti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Jelena Karleuša koja je pre nekog perioda objavila da se razvodi od Duška Tošića, odmarala se prošle godine u Turskoj a po povratku je rešila da svoj život počne iz početka. Tako je tog leta u društvu Milice Pavlović uživala na jednoj prestoničkoj žurki i sve oduševila lepotom i energijom budući da je tad prolazila kroz težak i stresan period. Tadašnja odluka da svako krene na svoju stranu donesena je nakon punih 14 godina a saopštenje koje je Jelena objavila bilo je kratko i jasno:

Pročitajte: Preokret – Karleuša i Duško se mire zbog ćerki pokušavaju da spasu brak

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

– Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla… pa NAVALITE. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem – napisala je Karleuša koja je istakla da se više povodom razvoda neće oglašavati.

Pročitajte Jelena Karleuša ponovo u centru skandala – Pinkova voditeljka je glavni krivac za sve VIDEO

Pop diva Jelena Karleuša

Pop diva Jelena Karleuša presrećna – U društvu dobrih frajera

Ipak, život je nastavila dalje i to rekavši da se više oko razvoda neće oglašavati kako zbog sebe ali i Duškovog advokata.

Tog leta je, kao i uvek, bila glavna zvezda te su mnogi koristili priliku da se fotografišu sa njom. Osim toga što je Jelena uživala u društvu svoje koleginice i prijateljice Milice Pavlović, pop diva nije propustila priliku da se fotografiše i sa drugima. Pored Zorana Birtaševića, njenog dugogodišnjeg prijatelja i menadžera, Jelena je stajala u društvu i drugih muškaraca a pažnju pratilaca i fanova privukao je i gospodin koji je ležerno stavio ruku oko njenog struka.

Sećate li se te slike?

Pročitajte: Suze same teku – Jelena Karleuša objavila poruku koju joj je poslala ćerka Atina ono što tamo piše slama i najtvrđa srca (foto)

Pop diva Jelena Karleuša

Foto: Instagram Screenshot

Budući da jetada javnost mislila da se razvodi mnogi su čekali  momenat kada će Karleuša obelodaniti novu ljubav. Ipak,  ovaj misteriozni muškarac nioje bio ništa drugo do dobrog poznanika i prijatelja.

Ipak, mnogi spekulišu da je ovo mogao da bude glavni okidač zbog kog će Duško Tošić konačno reagovati, budući da se oko razvoda, dece i pomirenja do sada uopšte nije oglašavao…

Ali, čik pogodite?

Nije ni zbog ove fotografije…

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram