Svadba Bogdane i Veljka ostala svima u sećanju
Svet

20 Jula, 2022 10:00

Prodaje se imovina porodice Ražnatović: Dragocena stvar vredna sećanja otišla na licitaciju

Porodica Ražnatović ni ne sluti koliko je svadba Bogdane i Veljka ostala svima u sećanju

Veljko Ražnatović izgovorio je sudbonosno „da“, supruzi Bogdani Rodić 2019. godine u Hramu Svetog Save, a ovaj svečani događaj prenosili su svi mediji. O njihovoj svadbi se pričalo mesecima, a na stotine zvanica je upriličilo ovaj događaj, među njima i veliki broj poznatih imena. Svaki detalj je bio isplaniran, a Bogdaninim izgledom i venčanicama su tada bili oduševljeni svi, naročito jer je prva koju je nosila bila venčanica u kojoj se Ceca udala.

Pročitajte: Slavlje u Cecinom domu – Veljko i Bogdana doneli važnu odluku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rodic Sisters ❤️ (@rodic.support)

Svadba Bogdane i Veljka i dalje je jedna od najupečatljivih

Već pune tri godine se među poznatima priča da je to jedna od najboljih proslava i žurki na kojima su bili, a sada se dogodilo nešto što je sve šokiralo.

Naime, na jednom od sajtova koji se bave prodajom stvari, osvanula je pozivnica za Bogdaninu i Veljkovu svadbu. Prodavac je stavio cenu od 88 dinara, napomenuvši da je pozivnica u odličnom stanju i nekorišćena, a onda u opisu opširno napisao kakva je pozivnica i šta je na njoj tako posebno.

Pročitajte: Maša Terzić ne želi da Veljko Ražnatović vidi ko je otac njenog deteta – Isplivala slika koja mnogo govori

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rodic Sisters ❤️ (@rodic.support)

– Naime, pozivnice koje su dobili svatovi izgledaju veoma glamurozno i sve je u zlatnim detaljima. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste poseban motiv koji nosi veliku poruku, a u pitanju je Drvo života, koje se inače nalazi i na ogradi kuće, za koju se šuška da je Ražnatović dobio u miraz. Upravo je ovo “magično” drvo oduvek važilo za prvu asocijaciju na savršenu i neraskidivu uniju zemlje i neba i vezanosti pojedinca za porodicu. Sinonim je za snagu, moć, mudrost, čast, vitalnost, stabilnost. U njemu vidimo direktnu vezu sa onim nasleđenim sa korenima i porodicom – to predstavlja koren, dok stablo nosi poruku da dobijamo dozvolu da sami potražimo svoje mesto pod Suncem – piše u opisu fotografije a divne reči podsetile su na to kako oduvek funkcioniše porodica Ražnatović.

Pročitajte: Ovo su sve ljubavi Cece Ražnatović – Evo koga je sve ljubila pre Bogdana

Foto: Screenshot

Očigledno je da se prodavac dobro potrudio da nahvali i uspešno proda pozivnicu, a da li će mu to poći za rukom ostaje da vidimo  a takođe je i interesantno da je neko došao na ovu ideju.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images