Svet

July 13, 2022 17:00

By

Istina o Breninoj vezi s najmoćnijim čovekom u zemlji: Otkrivene pikanterije iz hotelske sobe

Odnos Brene i Saše Popovića više nije misterija 

Nakon što pojavila informacija da su Lepa Brena i Saša Popović bili u vezi, poznati harmonikaš svojevremeno je otkrio pravu istinu o njihovoj bliskosti.

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda – Lepa Brena progovorila o prevari, nakon tri decenije braka sve izašlo na videlo

Foto: Ata Images

Razumem što je svima osamdesetih delovalo da su Sale i Brena bili zajedno, i ja bih u to verovao da ih oboje dobro ne poznajem ì da nisam s njim provodio dosta vremena – započinje harmonikaš dodaje:

Oni su pre svega bili i ostali veliki prijatelji, međutim, kako su provodili tolike dane zajedno, vremenom je taj odnos dobio na težini, ali ne u muško-ženskom smislu. Ma kakvi! Saša je u međuvremenu Brenu zavoleo kao da mu je rođena sestra – prepričava harmonikaš i nastavlja sa detaljima:

Pročitajte: Lepa Brena progovorila o nasilju – Došlo je do sukoba s Bobom, deca ne treba da trpe. Praštala sam a sada je dosta

Foto: Ata Images

– Na turnejama na kojima su bili maltene non-stop Saša se trudio da Breni ne zafali ama baš ništa. Uvek je njoj rezervisao najbolje hotelske sobe, donosio joj je doručak u krevet. Kupovao joj je najlepše haljine i kostime za scenu, ali nikad nije imao nameru da je osvoji, prosto su se voleli kao da su najrođeniji. I on nju, i ona njega. Umeo je da joj pripremi i žurku iznenađenja za rođendan, unajmio bi joj igrače, plesačice, najbolju hranu, piće, nekad su te proslave bile na skupim jahtama… Ali Brena je to i zaslužila, preko nje se i Saša proslavio i prosto je hteo da joj se oduži. Zbog te njegove pažnje i dan-danas svi misle da su oni bili u emotivnoj vezi, međutim, daleko od toga da je to tačno. Njih veže samo bliska prijateljska ljubav koju ništa ne može da poremeti – zaključio je harmonikaš za SCANDAL! 

I mada to nije tačno, očigledno da je i Breni i Saši ta navodna mladalačka romansa bila odskočna daska za briljantne karijere kakve oboje danas imaju. Sale nikada to nije komentarisao jer je shvatio da im odgovara da narod u to veruje zarad popularnosti, ali se često šalio na račun Bobe Živojinovića, pa je umeo da kaže:

Da nije bilo Brene, ne bi bilo ni mene, ali da nije bilo mene, ni Boba nikad ne bi upoznao Brenu. Ostao bi i dalje sam i maštao bi o Ledi Di – rekao je harmonikaš za magazin SCANDAL

AUTOR: SVET

IZVOR: SCANDAL

FOTO: ATA images