milica pavlović neutešna
Svet

July 9, 2022 18:00

By

Milica Pavlović i dalje neutešna: Objavila sliku koja kida dušu, a samo će retki razumeti (foto)

Milica Pavlović neutešna zbog porodičnog gubitka

Milica Pavlović koja nedavno je izgubila baku Radu, koja je bolovala od Alchajmerove bolesti, više puta je isticala da su upravo oni zaslužni za to kakav je čovek postala danas. Od gubitka deke Vladimira nije se još oporavila a nedugo nakon toga i vest o tome da ju je napustila baka potpuno ju je slomila.

Milica Pavlović neutešna

Iako je nastavila dalje da radi, snima i nastupa bol za voljenima ne prolazi. Često na svom Instagramu objavi video priloge sa bakom a danas je i novom fotkom sve rasplakala.

Pročitajte: Poslednji video sa bakom Radom kida dušu: Milica Pavlović neutešna: Zagrli mi deku, sigurno si i njemu nedostajala (VIDEO)

milica pavlović neutešna

Instagram

Milica je, naime, objavila uspomenu sa dekom Vladimirom. Fotka je iz Miličinih mlađih dana, čini se jedna od njenih dragoceniji uspomena neprocenjive vrednosti.

Pročitajte: Milica Pavlović je odrastala bez majke, a ovo je otac koji ne voli što je pevačica! (FOTO)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Milica Pavlović zdušno čuve sve uposmene koje je vežu za baku i deku, budući da su je oni odgojili, vaspitali i izveli na pravi put.  Zbog njih je, kako je i sama često umela da kaže, žena koja je naučila da ceni ljude i porodične vrednosti.

FOTO: Rajko Ristić