baka milice pavlović
Svet

16 Maja, 2022 16:10

Poslednji video sa bakom Radom kida dušu: Milica Pavlović neutešna: Zagrli mi deku, sigurno si i njemu nedostajala (VIDEO)

Da je baka Milice Pavlović preminula, vest je koja je danas mnoge rastužila

Baka Milice Pavlović, Rada je preminula zbog čega je pevačici slomljeno srce. Ona je danas na Instagramu podelila niz zajedničkih video snimaka sa pokojnom bakom na kojima se jasno vidi koliko su se volele i koliko je Milica uživala u njenom prisustvu.

Pročitajte: Otišla je! Velika porodična tragedija slomila Milicu Pavlović: Bila si moja majka a sada mi se srce raspada i krvari

Baka Milice Pavlović bila je pevačicina sigurna luka

Na ovim snimcima iz automobila se čuje kako Miličina baka peva i govori o tome kako joj je unuka lepa, a unuka ju je u jednom trenutku i upitala da li je istina da ona voli sve ljude, na šta je Rada odgovorila:

– Volim sve ljude koji vole mene, ko me ne voli doviđenja – rekla je Rada u jednom od poslednjih druženja sa unukom Milicom, čvrsto je sve vreme držeći za ruku.

Pročitajte: Milica Pavlović konačno otkrila da postoji neko: To je moja najveća ljubav, neko ko me finansira

U emotivnom video, baka Rada i peva i govori kako je slatka kao „čikulatka“.

Podsetimo se, pevačica Milica Pavlović za samo godinu i po dana ostala je i bez svog najvećeg životnog oslonca – bez deke Vladimira i bez bake Rade. Poznata pevačica teško je podnela dekinu smrt a baku Radu nije želela da ostavi samu pa ju je dovela u Beograd i smestila u gerontološki centar na Bežainijskoj kosi, kako bi mogla svakodnevno da je posećuje. Nažalost, i pored sve ljubavi i nege koju joj je Milica pružala i koju joj je obezbedila, Alchajmerova bolest je preko noći uzela maha. Baka Rada, kako je Milica i istakla u intervjuu za „STORY“ poslednjih meseci bila je mnogo loše. Nisu mogle da komuniciraju, baka je nije prepoznavala i sve to je Milici mnogo teško padalo.

Vest o njenoj smrti, nakon svega, potpuno ju je dotukla…

Pročitajte: Milica Pavlović oprostila roditeljima što su je ostavili!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Nakon oproštajnog pisma baki Radi Milica se ponovo obratila, ali u komentaru s potresnim rečima

– Sigurno si i njemu nedostajala, tako divna. Srce bih ti dala i dušu, da mogu… Al ne mogu. Nažalost, neko drugi je pisao pravila igre… ŽIVEĆEŠ U MENI, kroz mene, moj život i ZAUVEK ćeš biti ponosna na mene… Zlato moje, volim te do neba i preko toga… Zagrli mi dedu, a ja ću biti vaše najbolje ogledalo. Jer mi smo tim. I ne, neću stati. Nastaviću onako kako biste ti i deda želeli i zahtevali od mene, da nastavim da se borim. Da nastavim da ostvarujem sve ono što ste vi želeli za mene, a ja vam obećala da će tako biti. Nastaviću i zbog sebe, jer znam da kada bih sada stala, da više ne bih imala snage da ponovo krenem sve ispočetka. Jer, vi ste mi bili SVE NA SVETU. I nije lako kad ostaneš bez svega. Ali… Izdržaće vaša Milica. Vi ste je stvorili. I neće vas izdati. Nikada. Volim te Rado moja. Najviše. Tvoja Milica.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen