ana nikolić
Svet

July 9, 2022 11:00

By

Anu Nikolić napali na nastupu, Milica Pavlović kriva za sve?

Rat Milice Pavlović i Ane Nikolić oko pesme „Provereno” ne jenjava. Čitava drama počela je nakon što je Ana pomenutu pesmu na svom nastupu najavila kao svoju, što je Pavlovićevu izulo iz cipela budući da se numera nalazi na njenom novom albumu i da je, kako kaže, pošteno platila.

Rat Milice Pavlović i Ane Nikolić ne prestaje

– Nisam reagovala kada je procurio demo – mislila sam da je slučajno. Moja reakcija je usledila nakon što sam videla da neko želi da prisvoji moju pesmu, a zatim mi dolaze informacije da postoje planovi da moja pesma u toj demo verziji drugog izvođača bude zvanično izdanje jedne producentske kuće i da drugi izvođač bez ikakvih zakonskih prava čak snimi spot za nju. Odlično me poznajete i znate da ne gradim karijeru na skandalima i prepucavanjima. Oduvek sam se trudila da svojim radom opravdam poverenje publike i da im dam svoj maksimum jer je pevačica moje primarno zanimanje – kaže Milica, ali Anu to ni malo ne dotiče i ona i dalje tera po svom.

Pročitajte: Milica Pavlović otkrila sve o skandalu – Brutalno isprozivala Anu i sve kolege koje ćute, oglasila se i Nikolićeva

Rat Milice Pavlović i Ane Nikolić

Rajko Ristić

Na nastupu u Novom Sadu pesmu „Provereno” opet je otpevala u svojoj verziji, ali su je mnogi žestoko napali.

– Ana toliko imaš starih, neprevaziđenih hitova, a ti se zakačila za tuđu pesmu. Razočarala si pola publike. Žalosno je šta si sebi dopustila. Ajde što se ubijaš od alkohola, ali nemoj mešati lekove sa njim, totalno si izgorela. Tvoje ponašanje je sve gore iz šale je preraslo u bolest. Završila si kao Britni Spirs – besno su joj poručili fanovi.

Pročitajte: Otvoreno pismo celoj estradi – Milica Pavlović oplela po kolegama, Kaća Živković žestoko uvređena: Ti koja ćutiš i čekaš…

Rat Milice Pavlović i Ane Nikolić

Rajko Ristić

Neki je i brane jer misle da Ana samo loži Milicu, ali da sigurno neće prekršiti zakon i pesmu objaviti na svom novom albumu. Šta je zapravo pokušali smo da saznamo lično od Ane, ali ona nam se nije javila na telefon.

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ