Star

12 Avgusta, 2021 10:45

BAHATO! Ana Nikolić UDARILA auto i pobegla!

Prema tvrdnjama očevidaca, navodno je Ana Nikolić udraila auto i pobegla. Incindent se dogodio u tržnom centru u Beogradu, a očevidici koji su kontaktrirali medije tvrde da su videli pevačicu. Oni su navodno videli kako je svojim autom udarila drugi i nanela mu štetu, nakon čega je pobegla.

Ana Nikolić udarila auto na parkingu

Gospođi kojoj je automobil oštećen ostavljena je poruka preko koje je saznala šta se desilo, a koju nam je, uz sliku štete koja je tokom udesa nastala na njenom vozilu, dala na uvid, piše Pink.rs.

– Kad sam došla do auta sačekala me je poruka i udaren auto. Poruka je bila zakačena za brisač i glasi: „Auto vam je udaren pozadi levo. Videli smo pevačicu Anu Nikolić, ona vas je crnim autom udarila“ – otkriva ona za medije i dodaje da nakon nemile situacije još uvek čeka razrešenje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Nisam uspela da postignem neki dogovor jer ko god da mi je udario auto otišao je. Poruku koju sam slikala i poslala vam sam dala policiji, međutim zapisnik još nije urađen.

Inače, prvi navodi o ovoj saobraćajki pojavili su se na društvenoj mreži Instagram kada se prijatelj oštećene direktno i javno obratio Ani. Naime, ispod pevačicine fotografije koju je okačila i posvetila ćerki Tari može se pronaći komentar kojima ima na stotine lajkova.

Imate poruku u inboksu u vezi sa vozilom koje ste udarili juče – piše u poruci koja joj je ostavljena, a na koju, makar do sada, nije odgovorila.

Pevačica je u međuvremenu i obrisala komentar tog virtuelnog pratioca. Povodom tvrdnji da je svojim autom udarila drugi i nakon toga pobegla, mediji su pokušali da stupe u kontakt sa pevačicom Anom Nikolić, koja nije želela komentariše. S druge strane, Nikolićeva je viđena u gradu kako se vozi u džipu koji ima blago oštećenje na prednjoj strani, piše Pink.rs

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ