Ana Nikolić
Scandal

July 26, 2021 13:10

By

‘ZA KOGA SE UDATI, KOME ŽIVOT UPROPASTITI!’ Ana Nikolić ovom izjavom o UDAJI dovela sve do SUZA!

Ana Nikolić ovom izjavom o UDAJI dovela sve do SUZA!

Ana Nikolić ovom izjavom o udaji dovela sve do suza i više neodbacuje da će se možda udati po drugi put.

Ana Nikolić ovom izjavom o UDAJI dovela sve do SUZA

Ana Nikolić

Pevačica je posle duge pauze nastupila u jednom elitnom beogradskom event centru “The Dream” pa je pred publikom poručila da će baš na tom mestu praviti veliku svadbu ako se ponovo zaljubi.
Nikolićeva se prvi put udala u tajnosti za svog kolegu Rastu, međutim ukoliko dođe do druge svadbe, ona će biti glamurozna i velika i to baš na ovom mestu u Beton hali.

Rekla sam da se više nikada neću udavati, ali život me je tako često demantovao da više ne govorim “nikad”. Ako se ikada budem opet udavala, mada čisto sumnjam, napraviću svadbu ovde. Za koga se udati, kome život upropastiti – rekla je Nikolićeva.

Pročitajte: NEVIĐENO IZDANJE! Ana Nikolić zamotane glave, sa ranom ispod grudi!

Ana Nikolić

Ona je u prepunom event centru napravila odličnu atmosferu. Publika je od prve do poslednje pesme igrala i pevala sa njom, a nju nije ni pandemija koronavirusa sprečila da bude u dodiru sa ljudima. Dozvolila je svojim obožavateljkama da sednu pored nje na binu dok je izvodila svoj novi hit “Prolazi”. Devojke su grlile pevačicu, snimale su se s njom i uživale u emocijama koje im je prenosila.

Na Aninom nastupu se provodio i košarkas Boban Bobi Marjanović.

Ana Nikolić

ZA KOGA SE UDATI, KOME ŽIVOT UPROPASTITI

Nikolićeva se dva puta presvukla. Prvo je na scenu izašla u glamuroznoj crnoj haljini, dok je drugi blok otpevala u dekoltiranoj žutoj toaleti.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: NEMANJA DEDOVIĆ