Svet

November 25, 2020 11:00

By

Ljuba Aličić nije podnosio Šabana Šaulića? Poznati HARMONIKAŠ otkrio ŠOKANTNE DETALJE!

Pevač Ljuba Aličić nedavno je gostovao u emisiji Ognjena Amidžića, kada je za čuvenog srpskog harmonikaša Mirka Kodića izjavio da “ne zna ni foršpil da odsvira”.

Žestoko uzvratio na Ljubine uvrede!

Mirka su ove reči jako pogodile, pa kako kaže celu noć nije mogao mogao da sva zbog svega što je Aličić izrekao javno na televiziji, te je najavio tužbu za folkera.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mirko Kodic (@mirkokodic_official)

Ljubu ću tužiti po svim osnovama, i za klevetu i uvrede, duševni bol. Dobitnik sam nacionalne nagrade i nagrade za životno delo, a on blati moje ime i karijeru. Šta sam ja doživeo, da me jedan gmaz tako blati u emisiji, to je strašno – rekao je Kodić nedugo nakon emisije u kojoj je gostovao Aličić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saban Saulic (@sabanofficial)

Međutim, izgleda da je Mirko spustio loptu, pa je prilikom gostovanja u emisiji Amdži šou istakao da je ipak odustao od tužbe.

Ko je taj Ljuba? Šalim se, ja ne znam nijedan njegov foršpil, ali znam svaki kralja narodne muzike Šabana Šaulića. Ljuba je imao averziju prema njemu, ni na sahranu mu nije došao, niti izjavio saučešće mojoj kumu Goci Šaulić – rekao je Mirko, a onda dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mirko Kodic (@mirkokodic_official)

Neću ga tužiti – ja mu želim sve najbolje u životu. Ja sam velik čovek i nisam u svađi s njim. Nešto mu došlo tako da kaže, možda se nekad bio iznervirao zbog nekog bakšiša.

FOTO: ATA IMAGES