Star

9 Novembra, 2020 15:01

EPILOG NA SUDU! Kija najavila tužbu protiv Vuka Moba!

Afera Kristine Kije Kockar i Vuka Moba i dalje je glavna tema u „Zadruzi 4”, a pevačica se sada odglasila povodom tužbe koju će u narednom periodu podneti protiv repera!

Presavila tabak!

Moja advokatica misli o tome. Za narušavanje časti, zbog stvari koje je izrekao. Ja sam se prvenstveno javila zbog svoje majke. To mi je bila prilika da ona čuje moj glas, to mi je bilo najvažnije, i da zadrugari budu upućeni u to šta se dešava u spoljnom svetu. Ona je tamo, nije joj sigurno svejedno, i jako je ružno sa njegove strane, i on je sam rekao, rekao je da je stavio tačku, ja sam isto stavila tačku, ali moja advokatica nastavlja – rekla je Kija za emisiju „Premijera“, a zatim dodala da je Vuk za njom dugo patio:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vuk Mob (@iamvukmob) дана

Patio jeste, ne verujem da sad pati, ali se očigledno mnogo nervira na pomen mog imena. Ne kajem se ni zbog čega u životu, ni zbog ljubavi, ni zbog greške, ni zbog prolazne ljubavi, a pogotovo ne zbog velike ljubavi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kijakockar) дана

Kockareva je istakla da bi smela i da ode na poligraf kako bi dokazala da Vuk nije pričao istinu.

Ja ću da odem, ali da tih 10.000 evra ode meni ili u humanitarne svrhe, ali da se pravi priča zarad opstanka je stvarno ružno. Nemam šta da se suočavam sa tim glupostima – navela je Kija.

FOTO: RAJKO RISTIĆ / IVAN VUČIĆEVIĆ