Brak Jelene Tomašević svet portal, svet novine
Svet

December 31, 2023 09:00

By

Zbog ove lepotice Jelena Tomašević je umalo ostala bez muža: Ljubav je ipak pobedila

 Brak Jelene Tomašević skladan je i pun ljubavi

Popularna pevačica Jelena Tomašević i slavni glumac Ivan Bosiljčić uspevaju da odole svim izazovima sa kojima se susreću poznati parovi. Za njihov privatni život, ali i pojedinačne karijere, nikada se nisu vezivali skandali, a daleko od očiju javnosti vaspitavaju i svoju ćerku. Ivan Bosiljić u poslednje vreme snima i u Rusiji gde je za kratko vreme postao poznat, pa ga na ljudi ulici često zaustavljaju da popričaju sa njim. Jelena ga podržava, pa čak ne isključuje mogućnost da se jednog dana i presele tamo ako to bude zahtevao njegov angažman.

Brak Jelene Tomašević Svet novine, Svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

U jednom trenutku izgledalo je da od braka Jelene i Ivana nema ništa

Ipak, cenu skladnog braka i oni su morali platiti. Istina, to se desilo na samom početku njihove ljubavi koja je ipak bila jača od nesuglasica koje donosi prilagođavanje. Naime, njih dvoje su nenadano raskinuli posle godinu dana zabavljanja, a glumac  tada ušao u vezu sa balerinom  Lidijom Novaković.

Plavokosa lepotica privukla je pažnju Bosiljčića dok su zajedno radili na mjuziklu “Cigani lete u nebo”. On je imao glavnu ulogu, a Lidija je bila deo baletskog ansambla pozorišta na Terazijama. Njena lepota nije ostala neprimećena ni u javnosti, pa je balerina dobijala ponude da radi i kao model, a pričalo se da čak učestvovala i na izboru za Mis Srbije.

Dok je Ivan Bosiljčić bio u novoj ljubavnoj vezi, Jelena Tomašević je od svog kolege Sergeja Ćetkovića dobila predivnu pesmu “Da mi je da mi se vrati moj dragi”, ali je odbila da je snimi iz krajnje ličnog razloga. Jelena nije želela da svi pomisle kako je pesma posvećena Bosiljčiću i da tako u očima javnosti, kako je rekla, ispadne “jadnica koja mu peva da se vrati”.

Brak Jelene Tomašević svet portal, svet novine

Antonio Ahel/ATAImages

Krizu su prevazišli, a brak Jelene Tomašević i glumca traje već 12 godina

Ali uprkos njenom ponosu i njegovom pokušaju da krene dalje sa drugom ženom, brak Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića bio je suđen. Njih dvoje su se posle nekoliko meseci razdvojenosti, pomirili i shvatili da su jedno za drugo. Jelena je tek tada snimila pesmu “Da mi je da mi se vrati moj dragi” koja je postala veliki hit.

Pročitajte: Sve pršti od luksuza. Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić otvorili vrata svog doma: Jedan detalj će vam posebno privući pažnju

Da su uradili pravu svar bilo im je odmah jasno. Brak Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčica traje od 2011. godine, a rođenje ćerke Nine bilo je kruna njihove ljubavi. Sklad i razumevanje u njihovom odnosu nije poremetilo ni često odsustvo Ivana Bosiljčića koji snimao i van Srbije. I njemu ta razdvojenost zbog posla teško pada, pa priznaje da često pomisli na, kako je rekao, “srećnike koji žive na selu i mogu svoju decu da povedu u njivu, štalu, kao naši preci, i da ceo dan rade zajedno”. Ivan je upravo zato svoju ćerku, kad god bi se ukazala prilika, vodio sa sobom na predstavu ili snimanje, a ta razmišljanja ga samo motivišu da slobodno vreme provodi sa svojom porodicom na što kvalitetniji način.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages, Mateja Stanisavljevic/ATAImages