Scandal

8 Novembra, 2020 16:00

Nedi PRETI familija iz Hrvatske! „Zbog TUŽBE nećeš IZVUĆI ŽIVU GLAVU!“

Familija Nede Ukraden iz Hrvatske ne ostavlja pevačicu na miru! Kako piše novi broj tabloida SCANDAL!, Neda je rođake tužila jer su je izopštili iz ostavinske rasprave njene dedovine, pa joj oni sada prete i ucenjuju je! Čak su joj poručili da će joj odrubiti glavu sa ramena!

Neda tužila 26 članova rodbine da bi vratila dedovinu!

– Pošto je Neda tužila 26 članova familije iz Imotskog jer su je izopštili kada su delili imovinu koja po zakonu i njoj pripada, mnogi od njih sada hoće da joj se osvete – objašnjava nam izvor i dodaje:

– Oni smatraju da Neda ima dovoljno jer je poznata i zarađuje i nije im jasno zašto sad traži i taj deo imovine, pa joj poručuju preko rođaka da se čuva i da će joj odrubiti glavu ako ne povuče tužbu. Čak su rekli i da će se svi podići i doći u Beograd kod nje da joj pokažu kako to izgleda kada se otima. Neda pak smatra da ima pravo na svoj deo i nema nameru da odustane, pa je slučaj prepustila advokatu da se time bavi jer, kako je rekla, zakon je na njenoj strani i neće se ni za živu glavu odreći nasledstva. E sad da li su je pretnje uplašile, ne znam, znam samo da će se boriti za to jer hoće da ostavi svojoj ćerki i unucima završava naš izvor.

Podsetimo, Neda Ukraden, kako navode hrvatski mediji, tužila je Republiku Hrvatsku, grad Imotski, kao i brojne članove svoje bliže i dalje familije, njih ukupno 26 iz porodica Ukraden, Kadijević, Miloš i Putica, kako bi uknjižila dedovinu u Glavini Donjoj, naselju u sastavu Imotskog. Tužbu je podnela Opštinskom sudu u Makarskoj, a Nedu zastupa tamošnji advokat Ivan Ćosić.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL