Brak Slobe Radanovića svet portal svet
Svet

April 9, 2024 11:48

By

Oženjeni Sloba muvao atraktivnu pevačicu: Ona više ne želi da ćuti, obratila se i njegovoj ženi

Brak Slobe Radanovića bio je sve, samo ne idealan

Pevač Sloba Radanović otkad se pojavio na javnoj sceni važio je za miljenika žena. Iako je bio oženjen kada je započeo karijeru, to ga nije sprečavalo da muva devojke, a prvi brak Slobe Radanovića raspao se upravo zbog avanture koju je imao s Lunom Đogani u rijalitiju “Zadruga”.

Brak Slobe Radanovića svet portal svet

Ivan Vučićević

Međutim, kako se kasnije ispostavilo Luna nije bila jedina s kojom je pevač želeo da prevari tadašnju suprugu. Učesnica “Zadruge” i atraktivna pevačica Sara Reljić otkrila je da joj je Radanović pisao dok je bio u braku s Kristinom Kijom Kockar.

Pročitajte Konačno priznanje, ljubav Karleuše i Tošića pobedila – Pored mog Duška doživela sam ono o čemu svaka žena mašta

Zašto bih kompromitovala nečiji brak. Ja svakako nisam dala povoda ni za čim. Njegova bivša žena je vodila njemu Fejsbuk profil i onda sam ja nju pitala: “Zašto ništa nisi rekla za mene?“, i ona kao: “Ma dobro, rekla sam mu da se malo zeza”.

Brak Slobe Radanovića svet portal svet

Foto: Ata images

Bilo je davno, bili smo mladi, a onda sam mogla da budem u poziciji kao Luna Đogani, ali nisam. Bože me sačuvaj, oženjen čovek mi piše. Sloba Radanović mi je pisao pre sedam godina – priznala je Sara Reljić.

Brak Slobe Radanovića s Jelenom nešto je posebno

I dok je Kiju, čini se, varao na svakom koraku, brak Slobe Radanovića sa Jelenom je potpuno drugačiji.

On je, kako je i sam priznao, u sadašnjoj supruzi pronašao sve ono što je oduvek želeo, a rođenjem sina Damjana njihova ljubav postala je još veća i snažnija.

Brak Slobe Radanovića svet portal svet

Bojan Vuković

– Najsrećniji sam, mislim da je to i svrha života, da izgradiš svoju porodicu i da se i na tom polju ispuniš, sve ostalo je nevažno, ako nemaš to s kim da podeliš – rekao je Sloba tokom Jelenine trudnoće.

Pevač je posle sklapanja braka s Jelenom rekao da ga ne bi poredio sa brakom sa Kijom.

– Ne bih ja to upoređivao, sada sam zreliji, izgrađeniji na svakom polju, stariji, nije isto i ne bih upoređivao – rekao je Radanović.

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: HYPE

FOTO: ATA IMAGES