Ljubav Šabana Šaulića svet portal svet tabloid svet
Svet

November 10, 2023 14:40

By

Otkriveno sve o ljubavi Šabana Šaulića i Vesne Zmijanac: Istina isplivala posle pevačeve smrti, Goca ništa nije znala

Ljubav Šabana Šaulića prema Vesni Zmijanac bila je skrivena

Legendarni pevač Šaban Šaulić plenio je svojim glasom decenijama, a oni koji su ga poznavali tvrde da je plenio i srcem i dušom, te da je sreću imao svako ko je bio blizak s njim. A, jedna od onih koji su bili bliski sa Šabanom je i Vesna Zmijanac. Kolika je bila ljubav Šabana Šaulića prema Vesni kao koleginici, kralj narodne muzike pokazao je kroz to što je upravo on bio taj koji joj je pomogao da uspe na estradi.

Ljubav Šabana Šaulića svet portal svet tabloid svet

Foto: Ivan Vučićević

– Kada još nije bila ni punoletna, Šaban je Vesni pomagao da se probije na estradi. Podučavao je pevanju, učio je da peva foršpile i trilere, baš joj je bio posvećen. Nije mu bilo teško ni da po celu noć radi s Vesnom jer je video da je ona veliki talenat – otkrio je posle Šabanov smrti jedan poznati harmonikaš za magazin Scandal.

Pročitajte Nije sve bajkovito kao što je izgledalo, od svih su krili istinu – Goca i Šaban su se razveli 

Međutim, on je dodao i da mu se Vesna dopadala kao devojka, ali da joj to nikada nije priznao.

– U to vreme Šaban je bio jako stidljiv, voleo je da peva i nastupa, ali u društvu i sa devojkama nije mnogo govorio, više je sve posmatrao sa strane i maštao sam za sebe, tako da je ta njegova ljubav prema Vesni više bila platonska. Nikada on njoj nije izjavio ljubav, niti joj je rekao šta oseća. Samo se poveriojednom muzičaru sa kojim je tada radio – otkriva harmonikaš.

Ljubav Šabana Šaulića svet portal svet tabloid svet

ATA images

On je dodao i da Vesna nikada nije zaboravila Šabanovo dobročinstvo, pa je posle njegove pogibije rekla da je posle smrti majke i oca najviše pogodila tragedija koja se desila Šabanu.

Šaban se ubrzo nakon platonske ljubavi prema Vesni zaljubio u Gocu, koja je bila njegova najveća ljubav i koja je, kako je on jednom prilikom sam priznao, žena koja je ceo svoj život posvetila deci, njemu i njegovoj karijeri.

Ljubav Šabana Šaulića svet portal svet tabloid svet

Ivan Vučićević

 

AUTOR: SVET