Miljana Kulić smršala
Svet

November 29, 2023 09:00

By

Miljana Kulić smršala do neprepoznatljivosti: Pre samo nekoliko meseci imala 130kg a sad… (foto)

Miljana Kulić smršala do neprepoznatljivosti

Miljana Kulić smršala je i skinula veliki višak koje je vremenom nataložila. Kontroverzna rijaliti učesnica imala je 130 kilograma, posle operacije smanjenja želuca drastično je smršala, a kako je sada istakla, ona je izgubila čitavih 50 kilograma.

Miljana Kulić smršala

Rajko Ristić

Miljana Kulić smršala, više ne krije koliko je imala kilograma

Naime, Miljana Kulić je sinoć gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji “Amidži šou” i tom prilikom su je svi pohvalili kako sada mnogo bolje izgleda nego ranije. Miljana Kulić smršala je i na sebe je veoma ponosna.

– Može to mnogo bolje, 50 kilograma sam smršala, moram da počnem da treniram da se zategnem. Konstituciju fantastičnu imam – rekla je Miljana.

Pročitajte Majka mi je uništila život – Miljana Kulić se odrekla Marije zbog ovog muškarca

Miljana je nakon toga stala na vagu i tom prilikom je svima pokazala da ima 70 kilograma. Psihičko stanje koje je bilo poljuljano sada je bolje jer se i ona fantastično oseća.

Miljana Kulić smršala

Screenshot

Miljana Kulić smršala a ranije jela po pet sendviča

– Miljana, možemo da menjamo odeću – rekla joj je voditeljka.

Podsetimo, Miljana Kulić smršala je ali je pre ulaska u rijaliti istakla da planira da se zdravo hrani u rijalitiju “Zadruga”, jer želi da izgleda savršeno.

Pročitajte Miljana Kulić se skinula u kupaći – Svi su iznenađeni koliko je smršala za kratko vreme FOTO

– Ranije sam doručkovala po pet sendviča i palačinku s kremom, za ručak sam jela pastu i dva parčeta torte, a za večeru celu picu! Sada mi je dovoljno 150 grama mesa da me zasiti – rekla je ona tada za Informer.

Miljana Kulić smršala

Screenshot

Miljana Kulić smršala, istu grešu više neće ponoviti

– Dešavalo mi se da doručkujem po pet sendviča, pa onda naručim palačinku s kremom. Čim bih završila doručak, počela bih da razmišljam šta ću za ručak, pa sam terala Bebicu da me vodi u restoran. Tamo bih pojela pastu i odmah posle toga dva parčeta torte. Za večeru sam bila u stanju da pojedem celu picu sama, a u međuvremenu i nešto da grickam. Čak sam se i krila od mojih dok jedem. Ponašala sam se prema svom telu kao da je kanta, sve nezdravo sam ubacivala u sebe, ali s tim je gotovo! Sada jedem pomalo i zdravo – rekla je rijaliti zvezda. Miljana Kulić smršala je jer je to jako želela a ugojila se jer režim nakon smanjenja želuca nije striktno poštovala.

Pročitajte Miljana Kulić neprepoznatljiva – Promenila život iz korena i otišla u manastir, izgleda tako tužno

– Posle smanjenja želuca jela sam samo kuvanu hranu, razne čorbice i kompote. Sada jedem meso, ali po 150 grama, ne više. To mi je dovoljno. Pojedem parče piletine ili ribu i to me drži ceo dan. Svesna sam da ću celog života morati da pazim na ishranu, ali ne smeta mi. Moram da se pridržavam svih saveta lekara jer ću u suprotnom sebi napraviti ozbiljan problem.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images