Izdanje Miljane Kulić
Svet

September 22, 2022 10:25

By

Miljana Kulić neprepoznatljiva: Promenila život iz korena i otišla u manastir, izgleda tako tužno

Izdanje Miljane Kulić potpuno drugačiije

Miljana Kulić, najpoznatija rijaliti zvezda i učesnica po svemu sudeći, puca od raspoloženja i sreće otkako je ponovo u Nišu, u porodičnom domu, a posle velikog životnog iskušenja posvetila se veri…

Pročitajte: Jezivo: Miljana Kulić u delirijumu, izgovara najjezivije kletve i psovke i upućuje ih ovoj ženi

Izgled Miljane Kulić

Rajko Ristić

Ova 2022. godina će Miljani Kulić, bivšoj učesnici “Zadruge”, definitivno ostati u jako lošem sećanju, budući da joj je usled komplikacija posle operacije želuca u Turskoj život visio o koncu. Miljana Kulić se prvobitno lečila u Kliničkom centru u Nišu, da bi je posle samo nekoliko dana hitno prebacili za Beograd, gde joj je zdravlje u više navrata bilo kritično.

Pročitajte: Marija Kulić napravila rođendansku žurku za unuka, a onda je Miljana upropastila slavlje (Foto)

Miljana Kulić izašla iz bolnice

Foto: Rajko Ristić

Srećom, Miljana je posle dugih 45 dana, koliko je provela u bolnici, dobila svoju životnu bitku i vratila se u rodni Niš, na oduševljenje čitave porodice, ali i Nenada Macanovića Bebice, njenog emotivnog partnera, koji je sve vreme bio uz nju. Kulićeva, po svemu sudeći, puca od raspoloženja i sreće otkako je ponovo u Nišu, u porodičnom domu, a posle velikog životnog iskušenja posvetila se veri.

Pročitajte: Više ne liči na sebe – Ovako posle operacije i borbe za život izgleda Miljana Kulić (foto)

U društvu Bebice često obilazi manastire, a sada je osvanuo njihov selfi iz manastira Đunis, odnosno manastira Prokova Presvete Bogorodice nadomak Kruševca. Rijaliti zvezda pozirala je s maramom na glavi, a primetno je da je znatno smršala.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Rajko Ristić